Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 27-28 και 29/6/2013. -



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Την Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013 και ώρα 19.00 μ.μ. καλείστε να παρευρεθείτε σε ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ που θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο Κρύας (Λιβαδειά) και αφορά στην ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ με τίτλο: «Η Ελλάδα των γεύσεων και των παραδόσεων» που θα διεξαχθεί στον εκθεσιακό χώρο του ΜΕΤΡΟ στο Σύνταγμα.

Η Έκθεση διοργανώνεται από την ΠΑΣΕΓΕΣ και θα διαρκέσει από Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013 έως & το Σάββατο 29/6/2013.

*Θα ακολουθήσει παρουσίαση – συζήτηση με εισηγητή τον κο Κυριάκο Μαρουλάκο Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας επικοινωνίας Fresscomm με θέμα: «Η Εμπορική Έκθεση ως μέσο ανάπτυξης της επιχειρηματικότητας σε περιόδους οικονομικής κρίσης».

Με εκτίμηση
ο πρόεδρος ΕΑΣ Λιβαδειάς & γενικός γραμματέας ΠΑΣΕΓΕΣ
Γιώργος Ανέστης




Λίγα λόγια για την Έκθεση:

Σε μία εποχή που χαρακτηρίζεται από μια παρατεταμένη οικονομική ύφεση των αγορών, η Διοίκηση της ΠΑΣΕΓΕΣ, κόντρα στις αντιξοότητες και το αρνητικό κλίμα της εποχής, αποφάσισε να κινηθεί αποφασιστικά στηρίζοντας πράξεις εξωστρέφειας, συνδιοργανώνοντας, με τις διακρινόμενες για την πολύχρονη εμπειρία
τους στην εκθεσιακή αγορά EXPO COM – Σοφοκλής Μποτονάκης – Χρόνης Ινιωτάκης μία σειρά εκθέσεων ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ, υπό τον γενικό τίτλο: «Η Ελλάδα των γεύσεων και των παραδόσεων».
Κάνοντας πράξη την στήριξη μας στον αγροτικό τομέα καθώς και στον τουρισμό που απορρέει από αυτόν, διοργανώνουμε την πρώτη έκθεση την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013 έως 29/6, στον Εκθεσιακό χώρο του ΜΕΤΡΟ στο Σύνταγμα.
Θεωρούμε ότι «βγαίνουμε μπροστά», στηρίζοντας έμπρακτα τα μέλη μας, με την συμμετοχή μας ως συνδιοργανωτές σε δύο γεγονότα αξιώσεων, «ανάσα» στις σχέσεις των παραγωγών με το ευρύ κοινό της Αττικής.

Κύριοι στόχοι είναι:
(α) Η ανάδειξη των ελληνικών επιχειρήσεων που σχετίζονται με την παραγωγή και επεξεργασία αγροτικών αλλά και παραδοσιακών προϊόντων.
(β) Η προσπάθεια για την τόνωση των συναλλαγών της αγοράς του κλάδου και η ανύψωση του ηθικού των καταναλωτών μέσω της άμεσης πώλησης οικονομικών και ποιοτικών ελληνικών προϊόντων.
(γ) Η προβολή των παραδοσιακών ελληνικών προϊόντων ως ανταγωνιστικών, κάτι το οποίο θα αποτελέσει και το κλειδί των ελληνικών εξαγωγών.
(δ) Η πληρέστερη ενημέρωση του καταναλωτή από τα εκτιθέμενα προϊόντα - υπηρεσίες μέσω των εκδηλώσεων των επιχειρήσεων, καθώς επίσης και των εκδηλώσεων Φορέων και Αρχών που συμμετέχουν και στηρίζουν την Έκθεση.

Σκοπός της Έκθεσης είναι:
Η ανάδειξη των ποιοτικών πλεονεκτημάτων που προσφέρουν τα ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα, αλλά και η προώθηση στο αθηναϊκό κοινό της ελληνικής περιφέρειας ως γαστρονομικού τουριστικού προορισμού.
Με βάση τα στατιστικά δεδομένα παρόμοιων γεγονότων αλλά και τις ανάγκες της τοπικής αγοράς γνωρίζουμε ότι το ενδιαφέρον των επισκεπτών, τόσο αριθμητικά όσο και ουσιαστικά είναι μεγάλο για τέτοιου είδους εκδηλώσεις, διαπίστωση που μας κάνει να ευελπιστούμε ότι το κοινό θα αγκαλιάσει την Έκθεση ελληνικών προϊόντων «Η Ελλάδα των γεύσεων & των παραδόσεων».