Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Κ. Βενιζέλος“ Πάρτε κόσμε ” Πακτωλός χρημάτων στο Δ. Θηβαίων προεκλογικά ;

Η σημερινή Δημοτική Αρχή του κ. Νικολάου μέχρι και χθες διατυμπάνιζε σε όλο τον κόσμο και σε όλους τους τόνους, ότι χρήματα δεν υπάρχουν.
Χθες, όμως, εντελώς ξαφνικά και διαβάζοντας την πρόσκληση της οικονομικής επιτροπής διαπιστώσαμε, ότι είχε στην ημερήσια διάταξη 65 τον αριθμό θέματα και σχεδόν στο σύνολό της η συγκεκριμένη πρόσκληση είχε διαθέσεις πιστώσεων που ξεκινούν από το ποσό των 1.000 ευρώ έως και 300.000 ευρώ. To συνολικό ποσό από τις διαθέσεις των πιστώσεων είναι: 1.614.100,31 €. Είναι περίπου όσα χρήματα διατέθηκαν συνολικά για έργα μέσω ΣΑΤΑ το προηγούμενο έτος. Τι να υποθέσει κανείς; Tι μπορεί να συμβαίνει; Πώς βρέθηκαν ξαφνικά τόσα χρήματα, μήπως είναι προεκλογική φιέστα του κ. Νικολάου και πρόκειται για υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα?

Εμείς, ρωτάμε τον κ. Νικολάου και τον κ. Πέτραινα, ως πρόεδρο της οικονομικής επιτροπής, τι άλλαξε ξαφνικά όταν μέχρι σήμερα συζητούσαμε στην οικονομική επιτροπή έως 10 θέματα το πολύ και τη Δευτέρα 28/4/2014 πρόκειται να συζητηθούν 65 θέματα στην ημερήσια διάταξη;
Βρέθηκαν χρήματα ; Υπήρχαν χρήματα; Και αν ναι, τι συμβαίνει τελικά;
Μήπως η σημερινή Δημοτική Αρχή βλέποντας, ότι χάνει τις εκλογές, έχει χάσει και την ψυχραιμία της;

Κων/νος Βενιζέλος
Δημ. Σύμβουλος
Δ. Θηβαίων