Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

Εύβοια: Είπαν «όχι» στα νέα διόδια Χαλκίδας - Σχηματαρίου! Ξεκινούν κινητοποιήσεις και ζήτησαν συνάντηση με τον υπουργό!

  EVIAZOOM
Με κινητοποιήσεις απαντούν οι φορείς της Εύβοιας στην κυβέρνηση, για τα νέα διόδια που ετοιμάζονται στον δρόμο Χαλκίδας - Σχηματαρίου...
Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 31 Ιουλίου, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας, στην Χαλκίδα, όπου συζητήθηκε και αποφασίστηκε η έναρξη κινητοποίησεων ενάντια στους νέους σταθμούς διοδίων "Nέα Oδό" που μπαίνει σε εφαρμογή στον δρόμο Χαλκίδας - Σχηματαρίου και οι οδηγοί θα κληθούν να πληρώνουν επιπλέον 0,75 ευρώ.

Στη σύσκεψη έδωσαν το παρών, όλοι οι φορείς του νομού, απερχόμενοι και νέοι δήμαρχοι, οι βουλευτές Σίμος Κεδίκογλου, Δημήτρης Αναγνωστάκης, Συμεών Κεδίκογλου και φυσικά ο νέος αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας Φάνης Σπανός, ο οποίος δεσμεύθηκε ότι μαζί με τον περιφερειάρχη Κώστα Μπακογιάννη, θα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των κινητοποιήσεων.
Παράλληλα, γνωστοποίησαν ότι θα συναντήσουν άμεσα τον υπουργό υποδομών, μεταφορών και δικτύων, Μιχάλη Χροσοχοϊδη για να του κάνουν γνωστή την απόφαση τους.