Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Η μεγάλη νικήτρια και τού σημερινού επαναληπτικού β΄γύρου των εκλογών στο Δήμο Μάνδρας –Ειδυλλίας , είναι η πρώην Δήμαρχος , Ιωάννα Κριεκούκη , που υποστηρίχθηκε και από το ΠΑΣΟΚ.


Μεγάλοι « ηττημένοι» είναι τόσο ο νυν « γαλάζιος» Δήμαρχος Γιώργος Δρίκος , ο οποίος παρότι ήλθε πρώτος στον πρώτο γύρο των επαναληπτικών , είδε τη δύναμη του σημαντικά μειωμένη σε σχέση με τον περασμένο Μαίο αλλά και ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ , Θανάσης Πανωλιάσκος .
Ο κ. Δρίκος , που είχε επανεκλεγεί Δήμαρχος το Μάιο , έχασε σήμερα από την Κριεκούκη με διαφορά περίπου 200 ψήφων .

Την περασμένη Κυριακή , στον πρώτο γύρο των επαναληπτικών εκλογών είχε λάβει 800 ψήφους λιγότερους σε σχέση με τον περασμένο Μάιο ( 3908 από 4729) .
Η κυρία Κριεκούκη , που την περασμένη Κυριακή , στον πρώτο γύρο των επαναληπτικών , επικράτησε με μόλις έξι ψήφους του κ. Πανωλιάσκου( ο οποίος είδε κι αυτός τη δύναμή του να μειώνεται) , έδωσε αυτή τη φορά τη μάχη στην τελική αναμέτρηση του β΄γύρου , με πολύ καλύτερους όρους .

Παρότι κι αυτή είχε απώλεια 300 ψήφους ( έλαβε 3266 έναντι 3595 το Μάιο) , η απόσταση που τη χώριζε από τον κ. Δρίκο αποδείχθηκε ότι ήταν αναστρέψιμη και λόγω της πολιτικής φθοράς που έχει υποστεί ο νυν Δήμαρχος όλο αυτό το διάστημα και καταγράφηκε με τη μεγάλη διαρροή ψήφων που είχε .
Το Μάιο

Δήμος Μάνδρας ­ Ειδυλλίας (Δυτικής Αττικής)

newsta