Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Παγώνα Κατσίκη: Τελειώνουμε με το φόβο


Υπάρχουν πολλά που θα μπορούσε κάποιος να πει για αυτό που συμβαίνει στη χώρα μας σήμερα.Η εικόνα καταστροφής, η αβεβαιότητα, η κοινωνική ερήμωση που βιώνουμε ως αποτέλεσμα των μνημονιακών πολιτικών, έχουν επιβάλλει στο λαό μας την αίσθηση του αδιεξόδου. Τα αλλεπάλληλα εγκλήματα που έχουν συντελεστεί από τις χρεωκοπημένες συγκυβερνήσεις και η προσπάθεια αυτών να κρατηθούν με κάθε τρόπο στην εξουσία έχουν τραυματίσει καίρια τον κοινωνικό ιστό.Εγκαθίδρυσαν καθεστώς αυταρχισμού, πολιτικής αυθαιρεσίας και κοινωνικού εκφασισμού. Είδαμε θυσίες και αγώνες δεκαετιών να εξανεμίζονται, δικαιώματα να καταργούνται, ανθρώπους να χάνουν την αξιοπρέπειά τους.
Ως εδώ. Τελειώνουμε με το φόβο. Δημιουργούμε την Ελλάδα του αύριο. Χωρίς εξαρτήσεις. Με πάθος για πρόοδο. Με καθαρή ματιά. Με όραμα. Αλλάζουμε τη χώρα. Ανατρέπουμε τα σχέδιά τους. Με τις δυνάμεις μας.
Το όνειρό μας ένα κράτος με κέντρο τον πολίτη, μια κοινωνία αλληλεγγύης και ισότητας. Σε μία Ευρώπη των λαών. Με δουλειά, ειλικρίνεια και υπομονή. Αγωνιζόμαστε για το δίκαιο.
Και θα νικήσουμε.

Η ΕΛΠΙΔΑ ΕΡΧΕΤΑΙ

ΠΑΓΩΝΑ ΚΑΤΣΙΚΗ
Υποψήφια Βουλευτής Βοιωτίας
ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ