Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Θήβα: Συνελήφθη για πιστόλι και βγήκε κλέφτης παπουτσιών



Στο πλαίσιο διενέργειας συστηματικών περιπολιών και ελέγχων, με σκοπό την αποτροπή διάπραξης παραβατικών συμπεριφορών και ειδικότερα την πρόληψη και καταστολή περιπτώσεων κλοπών, συνελήφθη χθες το μεσημέρι στη Θήβα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, ένας 34χρονος υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενος για κλοπή και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα οι αστυνομικοί, εντόπισαν χθες το μεσημέρι τον 34χρονο να κινείται πεζός σε περιοχή της Θήβας και σε έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν ένα περίστροφο κρότου, έξι (6) φυσίγγια κρότου, εντός του βυκίου του, ένας σκούφος και ένα ζευγάρι γάντια.



Σε νομότυπη έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 34χρονου, βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν συνολικά 82 ζεύγη υποδημάτων, τα οποία, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι αποτελούν τμήμα προϊόντων κλοπής, η οποία είχε διαπραχθεί την 20-12-2014, από εγκαταστάσεις εταιρείας εμπορίας υποδημάτων και άλλων ειδών στα Οινόφυτα Βοιωτίας.

Τα ανωτέρω ζεύγη υποδημάτων αποδόθηκαν στον υπεύθυνο λειτουργίας της εταιρείας.

Την έρευνα και τo προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.