Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Mε το «Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών» του Γ. Παπανδρέου υποψήφιος ο Γ. Πέππας


peppas
Υποψήφιος με το «Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών» του Γιώργου Παπανδρέου είναι ο Γιώργος Πέππας ο οποίος επισημαίνει οτι «έρχονται στιγμές στη ζωή μας που καλούμαστε να αναλάβουμε πρωτοβουλίες, να εκτεθούμε και το σημαντικότερο να αναλάβουμε τις ευθύνες μας, έναντι της κοινωνίας».
Δεν παραλείπει ωστόσο να τονίσει: «Είναι αλήθεια, ότι τον τελευταίο καιρό η Δημοκρατική Παράταξη την οποία Αγαπήσαμε, μας προσέφερε πίκρες, τις οποίες ποτέ δεν πιστέψαμε ότι θα ζήσουμε, σαν οπαδοί της και σαν μέλη της. Οι πρακτικές και η εξέλιξη της παράταξης, μας προβλημάτισε και μας αναγκάζει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας».
Για το λόγο αυτό συμμετέχει «στην προσπάθεια Κάθαρσης της παράταξης», και αρνούμενος να συμμετάσχει «στην αποδόμηση των ιδεών», συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του Γ. Παπανδρέου και καλεί τους πολίτες να τον τιμήσουν με τη ψήφο τους.
pappep
Μάλιστα σε γεύμα με τον κ. Παπανδρέου ο κ. Πέππας εξέθεσε τα ζητήματα που αφορούν την περιοχή μεταξύ των οποίων η βιομηχανική ζώνη, η πολιτιστική κληρονομιά και τα αγροτικά
 http://viotianet.gr