Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


«ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ»

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ


ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ Λειβαδιά 11 Μαρτίου 2015

Φίλωνος 16 Λιβαδειά

Τηλ.2261400267-6977123522

E-mail:livadia.anexartitoi@gmail.com

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το Κίνημα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων μετά από μεγάλη ,συνεχή και εξουθενωτική επίθεση που έχει υποστεί από τη δημιουργία του Κινήματος το 2012,από ντόπια και ξένα συμφέροντα, κατάφερε να συμμετάσχει σε όλες τις μέχρι τώρα εκλογικές αναμετρήσεις, να αντέξει και να βρίσκεται σήμερα σε μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας, εθνικού σκοπού για την ανάκτηση της εθνικής μας κυριαρχίας παρ’όλες τις μέχρι τώρα επιθέσεις εναντίον μας, χωρίς να κρατάνε ούτε και τώρα τα προσχήματα.

Αντέξαμε στις άθλιες επιθέσεις και συμφωνήσαμε με εντιμότητα να στηρίξουμε μια κυβέρνηση που θα αλλάξει τα πράγματα, που θα επαναφέρει την εθνική μας κυριαρχία.

Από την πρώτη στιγμή θέσαμε τις «κόκκινες γραμμές» στην κυβέρνηση κοινωνικής ευθύνης.

Δεχτήκαμε την πρόταση από τον πρωθυπουργό και από τον Σύριζα να αναλάβουμε κυβερνητική ευθύνη.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες το λόγο τους τον κρατούν ,οι υποσχέσεις μας πλέον γίνονται πράξεις, οι μεταρρυθμίσεις ήδη ξεκίνησαν στον πρώτο μήνα διακυβέρνησης.

1) Ενεργοποιήθηκε από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας η Επιτροπή Εσωτερικών Υποθέσεων που αφορά τα εξοπλιστικά προγράμματα και όλες οι υποθέσεις βρίσκονται στη Δικαιοσύνη.

Τρεις στις τέσσερις υποθέσεις προμηθειών εξοπλιστικών προγραμμάτων αφορούν Γερμανικές εταιρείες και έχουν οδηγηθεί στη Γερμανική δικαιοσύνη και έχουν καταδικαστεί για δωροδοκία , σύμφωνα με το Γερμανικό Δίκαιο, σε όσες συμβάσεις αποδεικνύεται δωροδοκία, θεωρούνται συμβάσεις ως μη υπάρχουσες, δηλαδή επιστροφή πολλών δισεκατομμυρίων ευρω.

2) Ανακοινώθηκε από την Πρόεδρο της Βουλής η απόφαση για τη σύσταση Επιτροπής Λογιστικού Ελέγχου

3) Επανασυστάθηκε η Επιτροπή διεκδίκησης του Κατοχικού Δανείου και των Γερμανικών Αποζημιώσεων

4) Κατατέθηκε η πρότασή μας για την Εξεταστική Επιτροπή που αφορά την είσοδό μας στο Μνημόνιο

5) Ξεκίνησε επιτέλους μετά από 10 χρόνια η δίκη της υπόθεσης SIEMENS

Η Ελλάδα διαπραγματεύεται ,ο ελληνισμός διαπραγματεύεται, το έθνος διαπραγματεύεται μέσα σε ένα ασφυκτικό περιβάλλον και κάτω από υπέρογκες δεσμεύσεις, που δυστυχώς υπέγραψαν τυφλά και υπάκουα οι προηγούμενες μνημονιακές κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ .

Ενωμένοι οι Έλληνες θα αντιμετωπίσουμε όλες τις απειλές εναντίον του λαού μας ,προχωράμε βήμα-βήμα, στηρίζουμε την κοινωνία μας,ξανακερδίζουμε την χαμένη μας αξιοπρέπεια, την επιβίωση του λαού μας, το ξεκίνημα της παραγωγής, την πραγματική ανάπτυξη της χώρας μας .

Από τη Συντονιστική Επιτροπή