Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΟΣΔΕ 2016


Η εταιρεία Agrocon κάνει γνωστό στους αγρότες - παραγωγούς της Βοιωτίας πως εκδόθηκαν τα οριστικά δικαιώματα Βασικής Ενίσχυσης, ενώ ταυτόχρονα ενεργοποιήθηκε η εφαρμογή του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. και ξεκίνησε η υποβολή των δηλώσεων του ΟΣΔΕ 2016.

Υπενθυμίζουμε ότι η προθεσμία υποβολής της Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης (ΟΣΔΕ) λήγει στις 16 Μαΐου 2016.
Τις δηλώσεις του ΟΣΔΕ δεν μπορεί να τις συντάξει ο οποιοσδήποτε, δεν είναι μια απλή συμπλήρωση αίτησης.
Η συμπλήρωση πάρα πολλών πεδίων, ο εντοπισμός, η κωδικοποίηση και η ψηφιοποίηση των αγροτεμαχίων, πραγματοποιείται μόνο από τα εκπαιδευμένα συνεργεία και από την έμπειρη εργασιακή ομάδα που διαθέτει η Agrocon, όπου μαζί με την 20ετή εμπειρία των ιδρυτών της, αποτελούν την εγγύηση για το γεωργό και τον κτηνοτρόφο.
Τα λάθη, οι παραλείψεις και οι αστοχίες στην υποβολή της Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης, επιφέρουν περικοπή των ενισχύσεων.
Ο φορέας που δεσμεύει την αίτηση µε την καταχώριση του εκκαθαριστικού, αναλαμβάνει την αστική ευθύνη απέναντι στον παραγωγό και τον ΟΠΕΚΕΠΕ.
Η AGROCON είναι η πρώτη εταιρία στην Βοιωτία, η οποία το 2015, κατάφερε να σπάσει το μονοπώλιο του παρελθόντος, αφήνοντας πίσω τις μέχρι τότε παράλογες χρεώσεις για την υποβολή της δήλωσης του ΟΣΔΕ.
Για την παραλαβή των τίτλων οριστικών δικαιωμάτων όλων των παραγωγών και για την υποβολή της δήλωσής του ΟΣΔΕ, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται σε ένα από τα γραφεία της Agrocon που διαθέτει στη Βοιωτία.
Υπεύθυνος ΟΣΔΕ: Κατερίνα Παπέλη

Οικονομικά - Αξιόπιστα - Σίγουρα

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ: ΛΙΒΑΔΕΙΑ Σοφοκλέους 1 (δίπλα από τη ΔΕΗ) ΤΗΛ. 22610 89964
FAX 22610 89508, e-mail: agrocon.ike@gmail.com
ΥΠΟΚ/ΜΑΤΑ: ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ (στα γραφεία Αγρ. Συνεταιρισμού ΤΗΛ. 22610 32773
ΑΛΙΑΡΤΟΣ Αθηνών 42 (Δίπλα από το Ταχυδρομείο) 6979193051
Με εκτίμηση
Agrocon