http://orchomenos-press.blogspot.gr/
Μια ενδιαφέρουσα αλλαγή για τη Βοιωτία είχαμε στο πρόσφατο Περιφερειακό Συμβούλιο στο Δομοκό, καθώς ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Γιώργος Αναστασίου προτάθηκε και ομόφωνα προκρίθηκε στη θέση του γραμματέα του Περιφερειακού Συμβουλίου.
Η ανάγκη αντικατάστασης προέκυψε από τη αναβάθμιση του ως τώρα γραμματέα κ. Κώστα Αποστολόπουλου στη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας .
Ο νέος γραμματέας είναι ο Θηβαίος δικηγόρος και Περιφερειακός Σύμβουλος Βοιωτίας με τον συνδυασμό «Αλλάζουμε στην καρδιά της Στερεάς» του Κώστα Μπακογιάννη.
Μια ενδιαφέρουσα αλλαγή για τη Βοιωτία είχαμε στο πρόσφατο Περιφερειακό Συμβούλιο στο Δομοκό, καθώς ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Γιώργος Αναστασίου προτάθηκε και ομόφωνα προκρίθηκε στη θέση του γραμματέα του Περιφερειακού Συμβουλίου. Η ανάγκη αντικατάστασης προέκυψε από τη αναβάθμιση του ως τώρα γραμματέα κ. Κώστα Αποστολόπουλου στη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας .
Ο νέος γραμματέας είναι ο Θηβαίος δικηγόρος και Περιφερειακός Σύμβουλος Βοιωτίας με τον συνδυασμό «Αλλάζουμε στην καρδιά της Στερεάς» του Κώστα Μπακογιάννη.