Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

Χειροπέδες σε 45χρονο που διακινούσε ναρκωτικά στη Λιβαδειά

Με χειροπέδες στα χέρια κατέληξε 45χρονος που διακινούσε ποσότητες ηρωίνης στη Λιβαδειά.

Ο εντοπισμός και η σύλληψή του είναι αποτέλεσμα οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς.

Στην δικογραφία που σχηματίσθηκε, περιλαμβάνονται 14 ακόμη άτομα και συγκεκριμένα ένας 52χρονος που κατηγορείται για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, καθώς και έντεκα Έλληνες και δύο Αλβανοί , ηλικίας από 27 έως και 55 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για αγορά και κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, σχετικά με διακίνηση ποσοτήτων ηρωίνης από τον 45χρονο σε διάφορα άτομα στην πόλη της Λιβαδειάς, τις οποίες προμηθεύεται από τον 52χρονο σε περιοχή της Αττικής, οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση που είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό του 45χρονου έξω από το σπίτι του.

Κατασχέθηκαν 38,6 γραμμάρια ηρωίνης, μικροποσότητα κοκαΐνης, φορητός Η/Υ, κινητά τηλέφωνα και αυτοκίνητο.



Στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψε ότι από 01-04-2017 έως και 20-01-2018, είχε διακινήσει ποσότητα ηρωίνης που υπερβαίνει τα 92 γραμμάρια, αποκομίζοντας περισσότερα από 3.500 ευρώ

Σημειώνεται ότι ο 45χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Διωκτικές Αρχές, για διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων (κατοχή και εμπορία ναρκωτικών ουσιών).

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ ο 45χρονος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.