Σάββατο 17 Μαρτίου 2018

Είπαν ότι το νερό με λεμόνι είναι ότι καλύτερο για να χάσεις κιλά. Δεν είπαν όμως τα Πραγματικά οφέλη του…



Είπαν ότι το νερό με λεμόνι είναι ότι καλύτερο για να χάσεις κιλά. Δεν είπαν όμως τα Πραγματικά οφέλη του…

Όλοι ακούμε ότι η κατανάλωση του νερού με το λεμόνι το πρωί είναι υγιές, αλλά λίγοι από εμάς γνωρίζουν τα ακριβή οφέλη αυτής της καθημερινής συνήθειας. Το πόσιμο ζεστό νερό με λεμόνι με άδειο στομάχι έχει τόνους οφέλη για την υγεία μας.

Ο χυμός λεμονιού είναι πλούσιο σε φλαβονοειδή, κάλιο, αντιοξειδωτικά, πρωτεΐνες, βιταμίνες και Β και C. Διαθέτει επίσης ισχυρή αντι-ιική ανοσολογική δυνατότητα.

Η κατανάλωση του νερού με το λεμόνι βοηθά στο να ενισχυθεί το ανοσοποιητικό σας σύστημα, δίνει μια πολυπόθητη ώθηση πολεμώντας τις λοιμώξεις με τα υψηλά επίπεδα των βιοφλαβονοειδών, τα οποία περιλαμβάνουν κιτρικό οξύ, μαγνήσιο, ασβέστιο, και πηκτίνη.

Επιπλέον, πίνεται με άδειο στομάχι, καθαρίζει το σώμα και ξεπλένει το σύστημά σας, το οποίο προάγει στην απώλεια βάρους και διατηρεί την ισορροπία του pH του σώματος. Επιπλέον, βοηθά με τα πεπτικά προβλήματα.

16 τρόποι με τους οποίους το λεμόνι με το νερό βοηθά την υγεία σας:

1. Η απώλεια βάρους

Το νερό με το λεμόνι θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε ένα υγιές βάρος και τη ρύθμιση του σακχάρου στο αίμα σας. Η πηκτίνη που περιέχεται στο νερό με το λεμόνι μπορεί επίσης να καταπολεμήσει αυτούς τους πόθους, κι έτσι θα σας κάνει να τρώτε λιγότερο τη διάρκεια της ημέρας.

2. Ενίσχυση ανοσοποιητικού συστήματος

Υποστηρίζει επίσης το λεμφικό μας σύστημα, καθώς το οποίο λειτουργεί σε συνδυασμό με το ανοσοποιητικό μας σύστημα.

3. Γρίπη και κρύο

Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και έχει αντι-ιική και αντιβακτηριακή δράση, καθώς είναι πλούσιο σε βιταμίνη C, η οποία είναι μια θαυμάσια θεραπεία για το κρυολόγημα και τη γρίπη.

4. Ακμή

Η κατανάλωσή του το πρωί θα σας βοηθήσει να μεταβολίζετε την όξινη θερμοκρασία του σώματός σας, και έτσι θα εμποδίσει τα ενοχλητικά breakouts.

5. Δυσκοιλιότητα

Μπορεί να αποτρέψει την δυσκοιλιότητα, γιατί προωθεί την τακτική κινητικότητα του εντέρου.

6. Πέτρες νεφρών

Οι άνθρωποι συχνά ξεχνούν αυτό το όφελος της χρήσης λεμονιού. Λεμόνια περιέχουν κάλιο το οποίο αυξάνει κιτρικά στα ούρα σας, και με αυτόν τον τρόπο, αποτρέπει το σχηματισμό οξαλικού, και ξεπλένει τις πέτρες στα νεφρά.

7. Χοληδόχου κύστης

Μπορείτε να μειώσετε σημαντικά τον πόνο που οφείλεται σε πέτρες στη χολή ουροδόχου κύστης από το πόσιμο νερό με λεμόνι ενώ τρώτε.

8. Γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση (ΓΟΠ)

9. Κολίτιδα

Μπορεί να βοηθήσει στην εξισορρόπηση των επιπέδων του pH σας, καθώς η κολίτιδα είναι μια ανισορροπία των επιπέδων όξινη / αλκαλική μέσα στο σώμα.

10. Ινομυαλγία

Οι άνθρωποι που έχουν κούραση από ινομυαλγία μπορεί να πιουν νερό με λεμόνι και σε συνδυασμό με τμήματα γιόγκας, θα αισθανθούν σίγουρα βελτίωση.

11. Κοινός πόνος και πρήξιμο

Βοηθά στη μείωση των ποσών ουρικού οξέος στις αρθρώσεις μας, μειώνοντας έτσι τη φλεγμονή. Είναι εξαιρετικά επωφελής για τα άτομα με αρθρίτιδα, δεδομένου ότι μειώνει τον πόνο.

12. Φλεγμονή

Οξύτητα, είναι η κύρια αιτία της φλεγμονής στους ιστούς. Τα λεμόνια διαθέτουν αντι-φλεγμονώδεις ιδιότητες, έτσι ώστε να εξουδετερώνουν την οξύτητα.

13. Νύχια και υγεία

Αυξάνει την σκληρότητα και την λεύκανση των νυχιών

14. Μυϊκός Πόνος

Μείωση στους πόνους των μυών ουσιαστικά. Έτσι, μετά από σκληρή προπόνηση, μην ξεχάσετε να το καταναλώσετε.

15. Λαχτάρα για αλκόολ

16. Δηλητηρίαση από φαγητά

Βοήθεια στην αποφυγή οποιασδήποτε τροφικής δηλητηρίασης.