Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018

Δείτε ΠΩΣ Θα Εξαφανίσετε Τον Πονοκέφαλο ΜΟΝΟ Με 3 Απλά Υλικά Που ΟΛΟΙ Έχουμε Στο Σπίτι Μας

Πολλοί υποφέρουν από συχνούς και χρόνιους πονοκεφάλους…
Οι επίμονοι πόνοι είναι κάτι πιo πολύ από
από μια απλή ενόχληση. Για πολλούς ανθρώπους που πάσχουν από αυτούς, η καθημερινότητά τους γίνεται πιο δύσκολη, σε σημείο να μην μπορούν να κάνουν τίποτα, με αποτέλεσμα να καταναλώνουν συχνά πολύ ισχυρά παυσίπονα, αλλά χωρίς κάποια ουσιαστική λύση για το πρόβλημά τους.

Γι’ αυτό, θα σας δείξουμε αυτή την απλή συνταγή που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ανακουφιστείτε από τους πονοκεφάλους, χωρίς να έχετε τις παρενέργειες των φαρμάκων.

Υλικά:

10 σκελίδες σκόρδο
2 & 1/2 κούπες μέλι
λίγο μαύρο πιπέρι

Ετοιμασία:
Αρχικά καθαρίστε, ξεφλουδίστε και κόψτε στη μέση τις σκελίδες σκόρδου. Ύστερα προσθέστε τις σε ένα βάζο, προσθέστε και το μέλι και στο τέλος ρίξτε το πιπέρι από πάνω. Κλείστε καλά το βάζο και αφήστε το μείγμα για 5 ημέρες.

Όποτε νιώθετε ότι αρχίζει να σας πονάει το κεφάλι, φάτε μια κουταλιά και περιμένετε λίγα λεπτά. Είναι σημαντικό στο κουτάλι να βρίσκονται το σκόρδο και το πιπέρι. Φυσικά μπορείτε να τρώτε κάθε μέρα ακόμα για να αποτρέψετε τους πονοκεφάλους αρχικά. Χάρη στις ανιβακτηριδιακές ιδιότητες του μελιού μαζί με το σκόρδο και το πιπέρι, η πίεσή σας θα χαμηλώσει και το ανοσοποιητικό σας σύστημα ενισχύεται.

Η φύση μας έχει έδωσε πολλά για να μας ανακουφίζουν από τον πόνο. Εμείς απλά πρέπει να μάθουμε πως να τα χρησιμοποιούμε.

Πηγη newsgr