Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019

Πρόσθετες ενέργειες καταπολέμησης κουνουπιών τη θερινή περίοδο 2019



Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στις 19 Ιουνίου 2019 ημέρα Τετάρτη στο γραφείο της Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Βοιωτίας, κ. Φανής Παπαθωμά , με τον καθ ’ύλη αρμόδιο θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Καρακάντζα Αθανάσιο, τον Δήμαρχο Ορχομενού και Πρόεδρο της ΠΕΔ. κ. Λουκά Υπερήφανο, τον Δήμαρχο Αλιάρτου - Θεσπιέων κ. Ντασιώτη Γιώργο, τον Αντιδήμαρχο Θηβαίων κ. Καμούτση Αναστάσιο, , τον Αντιδήμαρχο Λεβαδέων κ Καπλάνη Κώστα, τον Αντιδήμαρχο Διστόμου-Αράχοβας –Αντίκυρας κ. Λαγό Δημήτρη, εκπρόσωπο του Δήμου Τανάγρας κ. Καρύγιαννη Γιώργο, τη Δ/ντρια Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε.Β. και του αναδόχου του έργου “καταπολέμησης κουνουπιών” στη ΠΣΕ .

Μέσα από ένα γόνιμο διάλογο έγιναν αντιληπτά τα σημεία που χρήζουν ιδιαίτερης αντιμετώπισης σε όλο το εύρος της Π.Ε. Βοιωτίας, ιδιαίτερα την καλοκαιρινή περίοδο.

Η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά τόνισε ότι:

«Η Δημόσια Υγεία και η Ασφάλεια των Πολιτών ήταν και παραμένει πρώτο θέμα στις προτεραιότητες της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Όλοι μαζί μπορούμε με συνεργασία να τα καταφέρουμε».