Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019

Δύο περίπτερα απομάκρυνε από τον πεζόδρομο της οδού Επαμεινώνδα ο Δήμος Θηβαίων



Δύο περίπτερα επί της οδού Επαμεινώνδα απομάκρυνε ο Δήμος Θηβαίων για λόγους εξωραϊσμού αλλά και της ανεμπόδιστης διάβασης των τυφλών. Σύμφωνα όμως με καταγγελίες πολιτών στο σημείο που βρισκόταν μέχρι πρότινος το ένα από τα δύο περίπτερα, λίγη ώρα μετά την απομάκρυνση του εγκαταστάθηκε τσιμεντένια βάση ομπρέλας από παρακείμενο κατάστημα και αναμένετε και η εγκατάσταση τραπεζοκαθισμάτων.

Στην οδό Επαμεινώνδα βρίσκεται ήδη ένα κατάστημα που έχει τα τραπεζοκαθίσματα του πάνω στις γραμμές όδευσης των τυφλών για πάνω από ένα χρόνο με τον δήμο να μην έχει πράξει τίποτα.

Αυτό που μένει να δούμε είναι αν θα συνεχιστεί αυτό το κακό και με το δεύτερο κατάστημα και η πόλη θα συνεχίζει να υποβαθμίζεται για το κέρδος των λίγων η αν ο δήμος Θηβαίων αρχίσει επιτέλους να εφαρμόζει τον κανονισμό λειτουργίας του πεζόδρομου.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου του Δήμου Θηβαίων:

Δύο (2) ακόμα περίπτερα μετακινήθηκαν από τον πεζόδρομο της οδού Επαμεινώνδα, για λόγους εξωραϊσμού του περιβάλλοντος, ανεμπόδιστης διάβασης τυφλών, ανάδειξης και διάνοιξης του πεζόδρομου.

Το ένα βρίσκονταν πλησίον της Δημοτικής Αγοράς (Επαμεινώνδα & Αντιγόνης) και σύμφωνα με την υπ' αρ. 87/2019 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και τη σύμφωνη γνώμη του ιδιοκτήτη μεταφέρθηκε στο τέρμα της οδού Σπηλιώτη. Το δεύτερο βρίσκονταν πλησίον της Κεντρικής Πλατείας Θήβας (επί της Επαμεινώνδου) και κατεδαφίστηκε για λόγους εξωραϊσμού, με τη σύμφωνη γνώμη του ιδιοκτήτη.