Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

Συνέντευξη Κατερίνας Μπατζελή στον "Θέμα 98,9"


Συνέντευξη στον Ραδιοφωνικό Σταθμό "Θέμα 98,9" και στους δημοσιογράφους Δήμο Βερύκιο και Γιώργο Δημητρομανωλάκη έδωσε χθες η Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κατερίνα Μπατζελή.
Η Υπουργός ρωτήθηκε απο τους δημοσιογράφους για την υπόθεση των Δερβενοχωρίων και συγκεκριμένα των....."βαμβακοκαλλιεργητών" λέγοντας μάλιστα ότι γι΄αυτούς θα αποφασίσει η Δικαιοσύνη ενώ έκανε γνωστό ότι υπάρχουν και άλλες παρόμοιες καταγγελίες στο Υπουργείο που εξετάζονται.
Η κ. Μπατζελή είπε μεταξύ άλλων:
"Μετά από αυτή την υπόθεση που φέραμε στο φως και η οποία έχει πάρει το δρόμο προς τον εισαγγελέα, διότι εμείς πέρα των αχρεωστήτων καταβληθέντων τα οποία θα ζητήσουμε δεν έχουμε άλλο δικαίωμα, ο εισαγγελέας θα πει λοιπόν αν ήταν παράνομες ή όχι και μετά θα ακολουθήσουν οι ανάλογες κυρώσεις. Σας πληροφορώ ότι μας έχουν πάρει πάρα πολλά τηλέφωνα και μας λένε ότι ξέρουν παρόμοιες περιπτώσεις. Όταν σπάει ένα απόστημα και αρχίζει και μιλάει όλο το σύστημα, αυτό σιγά – σιγά μπορεί να ξεκαθαριστεί. Χωρίς να σημαίνει ότι όπου υπάρχει καταγγελία υπάρχει γεγονός".
Διαβάστε εδω την συνέντευξη  πηγη thivapress