Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Φύτεψαν λουλούδια στα παρτέρια



Διάφορα λουλούδια εποχής φύτεψαν στα παρτέρια του πεζόδρομου της οδού Επαμεινώνδα οι υπάλληλοι της υπηρεσίας κήπων του Δήμου Θηβαίων, παρουσία του αρμόδιου αντιδημάρχου Κώστα Βενιζέλου.
Πρόκειται για μια προσπάθεια της υπηρεσίας προκειμένου να ομορφύνει το κέντρο της πόλης αλλά και να γεμίσει με περισσότερο πράσινο.
Παράλληλα, πολύχρωμα λουλούδια έχουν φυτευτεί και σε άλλα σημεία ενώ ανάλογη δράση έχει προγραμματιστεί να γίνει εκεί όπου λείπει το πράσινο.
Υπενθυμίζουμε ότι πριν από λίγο καιρό η Υπηρεσία Κήπων του Δήμου «έστρωσε» έτοιμο φυσικό χλοοτάπητα στα παρτέρια του Πεζόδρομου, όπου ήταν κενά, ενώ διάφορα δέντρα έχουν φυτευτεί σε κήπους αλλά και δρόμους τόσο στην πόλη της Θήβας όσο και στα Δημοτικά Διαμερίσματα.
«Θέλουμε να στείλουμε μήνυμα σε όλους τους συμπολίτες μας ότι ανεξάρτητα με το έργο των αρμοδίων υπηρεσιών και εμείς οι πολίτες εκτός από απαιτήσεις έχουμε και υποχρεώσεις. Να σεβόμαστε το περιβάλλον, να φροντίζουμε να διατηρούνται καθαροί οι κοινόχρηστοι χώροι και οι χώροι πράσινου και γιατί όχι, όταν μπορούμε να συνεισφέρουμε και εμείς στην αισθητική τους αναβάθμιση».