Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Φτωχοί δεν είμαστε, φτωχοί θα γίνουμε αν τους αφήσουμε???

Μας αφαίρεσαν το οξυγόνο, την ελευθερία, σκλάβωσαν την ψυχή μας, μας έκλεψαν τα εργατικά  και ασφαλιστικά μας δικαιώματα που κερδήθηκαν με πολυετείς ματωμένους αγώνες, μας ποδοπατούν τους προγόνους μας, ξευτέλισαν τον πολιτισμό και την παιδεία μας, τώρα αποφάσισαν να μας σκοτώσουν! Και εμείς περιμένουμε τι;;; Μην αφήνετε να σας κλείνουν στα μαντριά τους, το σάπιο πολιτικό σύστημα με τους 300 εκπροσώπους του είναι ετοιμοθάνατο και θέλει να πάρει και εμάς μαζί του, θα τους αφήσουμε;;; Πιστέψτε το,  ενωμένοι και αγκαλιασμένοι να αποφύγουμε τον εμφύλιο που αυτοί θα επιδιώξουν, μπορούμε σαν Έλληνες να αναποδογυρίσουμε τη ΓΗ! Από εμάς τους Έλληνες περιμένουν οι καταπιεσμένοι και σκλαβωμένοι λαοί την σπίθα!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ


237725163775788 Φτωχοί δεν είμαστε, φτωχοί θα γίνουμε αν τους αφήσουμε??? Φανταχτερός τίτλος!!!Έτσι θέλετε τους συνταξιούχους;;;;;;;

Όταν ένας έντιμος σχολιαστής λέει τη γνώμη του για να μην τον αδικεί αλλά και να μην αδικεί κατάφωρα όλους να την τεκμηριώνει, αν δεν γνωρίζει να μην την αγγίζει, δεν μπορεί να σπέρνει μια συκοφαντία ερμαφρόδιτα σχετικά με τις συντάξεις! Μας είπε ωραία πράγματα,  ότι οι συνταξιούχοι είναι το πρόβλημα στην Ελλάδα! Τώρα τελευταία υπάρχει μια διάχυτη φιλοσοφία, σκοτώστε την τρίτη ηλικία μας  είναι φορτίο!!! Σε ποιο πολιτισμένο και δημοκρατικό πολίτευμα καταδικάζουν τον ποιο αθώο σε αυτό το κακούργημα; Δεν μιλώ για μια μερίδα προνομιούχων συνταξιούχων, αλλά για το μεγαλύτερο ποσοστό των συνταξιούχων που ξέχασαν να φωνάξουν όταν τους τα έπαιρναν υποχρεωτικά για μια περήφανη σύνταξη τον Κύριο Καισάριο να πει όχι μην τα παίρνετε από τους ανθρώπους, ας κάνουν μόνοι τους κουμάντο για το μέλλων τους. Ήταν καλά όταν για 40-50- χρόνια τα τσέπωναν και μάλιστα στο ΙΚΑ ήταν διπλές οι κρατήσεις, σχεδόν από όλους τους άλλους, μιλάμε για αβάσταχτες κρατήσεις! Και από αυτό το αίμα έκαναν δωρεές στο κεφάλαιο τις κρατήσεις τον εργαζομένων και έκανα όλοι οι απατεώνες με τις κρατήσεις από τα ταμεία πολιτική αλητεία! Και έρχονται σήμερα με ελαφρά καρδιά και αναφωνούν όλα τα κοράκια, αυτοί είναι οι υπεύθυνοι της οικονομικής καταστροφής! Δηλαδή αυτοί που ήταν οι υποχρεωτικά οι ποιο τίμιοι!!! Το θέμα είναι άκρως επικίνδυνο, διότι είναι πρωτίστως κοινωνικό. Ένας ανήμπορος που πάλεψε με τα θεριά της κοινωνίας και της βιοπάλης να ακούει έναν νέο, παροτρυνόμενο από κάτι σαν τον παρακάτω σχολιαστή, ότι εσύ την παίρνεις την σύνταξη σου, εγώ που είμαι άνεργος τι θα κάνω; Εσείς καλοπερνάτε και εμείς δεν έχουμε δουλειά εξαιτίας σας, για να μαζέψουν λεφτά να πληρώσουν τις συντάξεις, για εμάς τους νέους εξαιτίας σας δεν περισσεύει τίποτα! Στην ιστορία όσοι αδίκησαν και περιφρόνησαν τους προγόνους τους, τους ηλικιωμένους που είναι κινητή ιστορία και εμπειρία, χάθηκαν καταφεύγοντας στο επόμενο βήμα τον κανιβαλισμό. Έχω ξανά πει σε αυτούς τους λαλίστατους σχολιογράφους, να ανοίξουν διάλογο μαζί μου να δούμε πόσο και που φταίνε οι συνταξιούχοι για όλο το κρατικό ξεχαρβάλωμα, που αυτοί που είναι υπεύθυνοι, έχουν πολιτικό και δημοσιογραφικό άσυλο. Εδώ είμαι και περιμένω τους σοφούς απατεώνες να κάνουμε διάλογο για αυτή την μεγάλη αδικία που γίνεται στην τρίτη ηλικία, που γίνεται σκοπίμως και με βρώμικο τρόπο.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Φτωχοί δεν είμαστε, φτωχοί θα γίνουμε αν τους αφήσουμε
Η ακύρωση του ελληνικού χρέους σαν μια λύση για να τερματιστεί η κρίση του κρατικού χρέους στις διεθνείς αγορές θα ήταν “ανεύθυνη” δήλωσε χτες ο πρωθυπουργός της Γαλλίας, Francois Fillon. Περισσότερα Φτωχοί δεν είμαστε, φτωχοί θα γίνουμε αν τους αφήσουμε??? Φανταχτερός τίτλος!!!