Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Δελτίο Τύπου - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


Αυτή η Νίκη είναι του Λαού μας!
Βουλευτής Ευβοίας ο υπεύθυνος της Τοπικής μας,
συναγωνιστής Νικόλαος Μίχος

Η είσοδος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στο κοινοβούλιο είναι μια Επανάσταση του Ελληνικού Λαού. Πρόκειται για την πρώτη πραγματική Λαϊκή Είσοδο στη Βουλή των Ελλήνων. Είναι η πρώτη φορά που ένα κόμμα εκλέγει βουλευτές αποκλειστικά με τον "τσαμπουκά" της βούλησης του λαού του, χωρίς καμία απολύτως υποστήριξη από τα ΜΜΕ, αλλά αντιθέτως με ενορχηστρωμένη εκστρατεία λάσπης εναντίον του, πρωτοφανούς αισχρότητας και ανηθικότητας.
Ως Τοπική Οργάνωση Εύβοιας-Βοιωτίας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ευχαριστούμε θερμά όλους τους συντοπίτες μας που μας εμπιστεύτηκαν, ξεπερνώντας τον βομβαρδισμό λάσπης και ψυχολογικής βίας που τους ασκήθηκε συντονισμένα από πολιτικούς, πολιτευτές και ΜΜΕ. Θα τιμήσουμε την στήριξή σας με τις πράξεις μας, εντός και εκτός βουλής.
Προγραμματίζονται επισκέψεις κλιμακίων μας σε κάθε γωνιά των νομών μας, ώστε να οργανωθούν τοπικοί πυρήνες διαρκούς ενημέρωσης και παρέμβασης για τα τοπικά προβλήματα.Παρακαλούνται, όσοι ενδιαφέρονται να συνδράμουν στη διοργάνωση των συναντήσεων στην περιοχή τους να επικοινωνήσουν για Εύβοια στο τηλέφωνο 6993955634 και για Βοιωτία στο τηλέφωνο 6983199010.
Οι Έλληνες Εθνικιστές κερδίσαμε την πρώτη μεγάλη μάχη, που μας εφοδίασε με το ισχυρό όπλο της κοινοβουλευτικής εκπροσώπησης. Ο πόλεμος για την απελευθέρωση της Πατρίδας μας και την ανάσταση του Λαού μας συνεχίζεται. Ζήτω η Νίκη!
Λαϊκός Σύνδεσμος ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας
http://xa-stereas.blogspot.com/
τηλ. 6993955634
e-mail: xa.evias@yahoo.gr