Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Μήνυμα του Αντιδημάρχου Γιάννη Μίχου.



Θερμά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές, τη Διοίκηση και τους φιλάθλους των ποδοσφαιρικών ομάδων του Δήμου μας, στον ΑΣΑ Παρνασσός για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Βοιωτίας, και στονΑΜΒΡΥΣΣΕΑ Διστόμου για την παραμονή του στην κατηγορία.
Αγωνιζόμενοι σ’ ένα αρκετά δύσκολο πρωτάθλημα, με σωστό προγραμματισμό και πολλή δουλειά, κατόρθωσαν να δώσουν μεγάλη χαρά σε όλους τους κατοίκους της περιοχής μας.
Ως Αντιδήμαρχος είναι κοντά σε όλους τους συλλόγους και στηρίζω τις προσπάθειές τους, πόσο δε μάλλον στους πρωταθλητές στους οποίους εύχομαι να πετύχουν την άνοδό τους στην Δ’ Εθνική.
Επίσης πολλά συγχαρητήρια στον Λεβαδειακό για την παραμονή του στην Superleague. Οι «νεοφώτιστοι» διέγραψαν μία εξαιρετική πορεία κατακτώντας μάλιστα και στην υψηλότερη θέση που κατέλαβαν ποτέ στην μεγάλη κατηγορία.
Εύχομαι στην Ένωση Άσπρων Σπιτιών - Αντίκυρας να παραμείνει στην κατηγορία και να συνεχίσει να παλεύει όσο αυτό κι αν φαντάζει δύσκολο.
Προσδοκία και πεποίθηση μου είναι πως με την αξιοποίηση του "η ισχύς εν τη ενώσει" μπορούμε να πετύχουμε και να αξιοποιήσουμε τις μεγάλες δυνατότητες του έχει ο Δήμος μας σε αυτές τις εξαιρετικά δύσκολες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες.

Μίχος Ιωάννης
Αντιδήμαρχος Αντίκυρας
Δήμου Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας.