Κυριακή 6 Μαΐου 2012

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ


Καλείστε να προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα την 7 του μηνός Μαϊου έτους 2012, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12η μ. για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα συνημμένα θέματα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α' 87).

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Συνημμένα:
Πίνακας θεμάτων ημερήσιας διάταξης

ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΗΒΑΙΩΝ ΣΤΙΣ 7/5/2012 ΠΟΥ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ ΣΤΗ ΜΕ ΑΡΙΘ.ΠΡΩΤ.: 10557/3-5-2012 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ (άρθρο 75 Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α' 87)

Θέμα 1ο : Λήψη απόφασης για την έγκριση της μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) φωτοβολταϊκού (Φ/Β) σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας ισχύος 9,99 MW της εταιρείας « SUSTAINABLE SOLAR FUTURE HELLAS Ε.Π.Ε.» στη θέση «ΔΑΣΙΚΗ ΕΚΤΑΣΗ 2-ΚΟΥΤΣΟΥΡΙ» της Τοπ. Κοιν. Ξηρονομής Δημ. Εν. Θίσβης Δήμου Θηβαίων

Εισηγητής: Τμήμα Περιβάλλοντος και η με αριθ. 7/2012 απόφαση της Τοπ. Κοιν. Ξηρονομής.

Θέμα 2ο : Έκφραση γνώμης σχετικά με την δημοσιοποίηση ΜΠΕ του λατομείου μαρμάρων των Ανδρέα και Δαμιανού Χατζηκωνσταντή.

Εισηγητής: Τμήμα Περιβάλλοντος και η με αριθ. 5/2012 απόφαση της Τοπ. Κοιν. Θίσβης..

Θέμα 3ο : Λήψη απόφασης για την σκοπιμότητα υλοποίησης της μελέτης με τίτλο "Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων Μελέτης κατάρτισης ΣΧΟΟΑΠ για την γεωγραφική περιφέρεια Δήμου Θίσβης"

Εισηγητής: Μαρία Παγώνη Τ.Υ.Δ.Θ.

Θέμα 4ο : Λήψη απόφασης για την σκοπιμότητα υλοποίησης της μελέτης με τίτλο "Μελέτη Γεωλογικής καταλληλότητας για την Μελέτη κατάρτισης ΣΧΟΟΑΠ για την γεωγραφική περιφέρεια Δήμου Θίσβης».

Εισηγητής: Μαρία Παγώνη Τ.Υ.Δ.Θ.

Θέμα 5ο : Λήψη απόφασης για την χρησιμοποίηση του Πνευματικού Κέντρου της Τοπ. Κοινότητας Δομβραίνας μετά από αίτημα του Σύλλογου Γυναικών Δομβραίνας για συγκεκριμένες δραστηριότητες.

Εισηγητής: Η με αριθ. 3/2012 απόφ. της Τοπ. Κοιν. Δομβραίνας

Θέμα 6ο : Προέγκριση ίδρυσης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος «Πρατήριο άρτου», στην παραλία Αλυκής της Δ.Ε. Θίσβης, του Δήμου Θηβαίων, μετά από αίτηση του κ. Κατσογιάννη Αθανασίου του Χρήστου.

Εισηγητής: κ. Δήμητρα Κολέσια, Γρ. Έκδοσης Αδειών Καταστημάτων.

Θέμα 7ο : Προέγκριση ίδρυσης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος «Κρεοπωλείο», στην παραλία Αλυκής της Δ.Ε. Θίσβης, του Δήμου Θηβαίων, μετά από αίτηση του κ. Κατσογιάννη Αθανασίου του Χρήστου.

Εισηγητής: κ. Δήμητρα Κολέσια, Γρ. Έκδοσης Αδειών Καταστημάτων.