Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Πρωταθλητές στους Αγώνες Κυπέλλου Α.Χ. Α΄αγων.κατ.Ολυμπιακού Γύρου Ανδρών Σύνθετου Τόξου 2012


Την 1η θέση στο ομαδικό αλλά και στο ατομικό του σύνθετου τόξου κατέλαβαν οι αθλητές του Συλλόγου μας στους ετήσιους αγώνες Κυπέλλου Ελλάδας Α΄ αγωνιστικής κατηγορίας ανοιχτού χώρου – Ολυμπιακού ατομικού Γύρου ηλικιακών κατηγοριών Ανδρών που πραγματοποιήθηκαν στο Ολυμπιακό Ιππικό Κέντρο Μαρκόπουλου Αττικής, την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012.

Ο Σύλλογος Σαρακατσαναίων με τους κ.Κωστόπουλο Α., κ.Καβάλο Α. και κ.Δημητρίου Δ. κατέλαβαν την 1η θέση στο ομαδικό σύνθετο , ενω σε ατομικό επίπεδο ο κ.Καβάλος Α. με 133 πόντους κατέλαβε την 1η θέση και ο κ. Κωστόπουλος Α. την 3η θέση το Κύπελλο Ελλάδας.

Το Δ.Σ. και τα μέλη του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Θήβας "Τα Κονάκια" συγχαίρουν τους αθλητές τους για τη σημαντική διάκριση τους, τους εύχετε ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο εξωτερικό, υπόσχετε ότι θα σταθεί με όλες τις δυνάμεις του δίπλα στους αθλητές καθώς προάγουν το άθλημα της τοξοβολίας στη πόλη μας και ανεβάζουν όλο και πιο ψηλά το όνομα του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Θήβας στην Ελληνική Φίλαθλο Ομοσπονδία Τοξοβολίας.

Τα αποτελέσματα του αγώνα αναλυτικά εδώ.



Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας
Ματσαγγούρας Ι. Συγιώργης Ι.