Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

«Λουκέτο» στα καταστήματα την Πέμπτη

 
Η ΓΣΕΒΕΕ συμμετέχει στις κινητοποιήσεις
Να κλείσουν τις επιχειρήσεις και καταστήματά τους και να έχουν μαζική παρουσία σε συγκεντρώσεις της 18ης Οκτωβρίου καλεί όλους τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος συμμετέχοντας στις πανελλαδικές κινητοποιήσεις που διοργανώνονται την ημέρα εκείνη.

«Η δραστική μείωση εισοδημάτων, η παράλογη υπερφορολόγηση, η μεγάλη πτώση της ζήτησης καταστρέφει επιχειρήσεις και θέσεις εργασίας. Υποβαθμίζεται έτσι και η ανταγωνιστικότητα της Ελληνικής οικονομίας. Φτωχοποιείται η χώρα και περιθωριοποιείται στο Ευρωπαϊκό περιβάλλον.

Ιδιαίτερα κοινωνικά επικίνδυνες και οι συνέπειες από την υποβάθμιση του ασφαλιστικού και υγειονομικού συστήματος και των δικτύων κοινωνικής προστασίας.

Παντελής και η έλλειψη αναπτυξιακών μέτρων, ελπίδας και προοπτικής. Αποτρέπεται έτσι και κάθε σκέψη για επένδυση ενώ διογκώνεται η ανεργία. Η χώρα οπισθοδρομεί επικίνδυνα.

Η κυβέρνηση έχει “κόψει” και κάθε γέφυρα επικοινωνίας με τους παραγωγικούς φορείς.

Ιδιαίτερα ανησυχητική διολίσθηση και σε θέματα που άπτονται της δημοκρατικής λειτουργίας της πολιτείας και των θεσμών», αναφέρει η ΓΣΕΒΕΕ σε ανακοίνωσή της.