Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Ακόμη περιμένουμε…


Ακόμη αναμένουμε από το Δήμαρχο Λεβαδεών να ενημερώσει τους πολίτες για τα αποτελέσματα της έρευνας που θα ξεκινούσε, προκειμένου να διαπιστώσει ποιος ήταν ο υπεύθυνος για το μπάχαλο που δημιουργήθηκε με τα μαθητικά δρομολόγια, στην έναρξη της σχολικής χρονιάς.



Οι οδηγοί ταξί είχαν καταγγείλει τον Γ.Γ. του Δήμου ως υπεύθυνο και σε ερώτηση των δημοσιογράφων αν τίθεται θέμα απομάκρυνσής του, ο Δήμαρχος Νίκος Παπαγγελής τον είχε κάλυψε, παραπέμποντας στη διερεύνηση του θέματος.

Θυμίζουμε ότι, από το Δήμο Λεβαδεών είχε δοθεί εντολή στα ΚΤΕΛ να αναλάβουν το σύνολο της μεταφοράς των μαθητών, χωρίς να υπάρχει η σχετική σύμβαση διεξαγωγής του έργου.

Περιμένουμε λοιπόν να μάθουμε, ποιος έδωσε την εντολή, αν ο Δήμαρχος Λεβαδέων ήταν ενημερωμένος για τη συγκεκριμένη πράξη και αν τελικά τίθεται θέμα απομάκρυνσης του υπεύθυνου για το αλλαλούμ της πρώτης μέρας, που με την σειρά του οδήγησε σε ντόμινο αντιδράσεων, με πρώτους του οδηγούς ταξί που ουσιαστικά αποκλείστηκαν από το έργο της μεταφοράς των μαθητών και μετά από τους εργαζομένους στα ΚΤΕΛ, που έχασαν τελικά το σύνολο της χρηματοδότησης του έργου, με αποτέλεσμα τώρα να κινδυνεύουν θέσεις εργασίας στην κοινοπραξία.
Πηγή :t@bloid.gr