Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Κλείνουν τον δρόμο στην Λιβαδειά για το πανεπιστήμιο.


Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα για τη διεκδίκηση της παραμονής του Τμήματος Περιφερειακής Οικονομικής Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδας συνεδρίασε σήμερα, Τρίτη 12 Μαρτίου 2013, στο γραφείο του Δημάρχου Λεβαδέων και αποφάσισε τον αποκλεισμό του περιφερειακού δρόμου στον κόμβο της οδού Δελφών, το Σάββατο 16 Μαρτίου 2013 και ώρα 10:30 π.μ. σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη σχεδιαζόμενη απομάκρυνση του πανεπιστημιακού τμήματος από την πόλη της Λιβαδειάς.

Καλούμε όλους τους πολίτες να δώσουν το δυναμικό τους παρών για να αποτρέψουμε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα μετά το πέρας του αποκλεισμού θα συνεδριάσει εκ νέου για την περαιτέρω κλιμάκωση του αγώνα.

Επίσης, σας γνωρίζουμε ότι ο Δήμος μας θα συμμετάσχει σε ευρεία σύσκεψη που διοργανώνει η Ένωση Ιδιοκτητών Ημερήσιων Επαρχιακών Εφημερίδων την Τετάρτη 13 Μαρτίου στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ και ώρα 11:00 π.μ. με αντικείμενο το συντονισμό ενεργειών για την απόσυρση του σχεδίου «Αθηνά» και την εξεύρεση λύσεων για ουσιαστικό διάλογο με την κυβέρνηση.

Στη σύσκεψη αυτή θα συμμετάσχουν όλοι οι Δήμοι τα πανεπιστημιακά τμήματα ή οι σχολές των οποίων μετακινούνται ή συγχωνεύονται.