Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Θεσπιείς: Ζητούν την επέκταση και λειτουργία του αρχαιολογικού μουσείου



Στις Θεσπιές την Κυριακή 10-3-2013, στην αίθουσα συνεδριάσεων του παλιού δημαρχείου, μετά από πρόσκληση της προέδρου του Συλλόγου Γυναικών Θεσπιών και Δημοτικής Συμβούλου, κ. Αθηνάς Καλόγρια, έγινε παρουσίαση της Διπλωματικής Εργασίας, της αρχιτέκτονος κ. Ισμήνης Κουρούνη, ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΤΩΝ ΘΕΣΠΙΩΝ.

Μετά την εμπεριστατωμένη παρουσίαση, ακολούθησε διάλογος και τοποθετήσεις, από τους παρισταμένους-προσκληθέντες, μεταξύ των οποίων ήταν και οι: Ντασιώτης Γεώργιος-Δήμαρχος Αλιάρτου, Κόλλιας Νικόλαος-Πρόεδρος της Εταιρείας Βοιωτικών Μελετών, Μπόγρης Σπυρίδωνας-τ. Δήμαρχος Θεσπιών και Δημοτικός Σύμβουλος, Κουρούνης Χρίστος-τ. Δήμαρχος Θεσπιών, Μπόγρη Ζαχαρούλα-Δημοτική Σύμβουλος, Μελλισάρης Δημήτριος-Πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου Θεσπιών, Λιάκος Κυριάκος-Πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου Λεονταρίου, Κάπρος Σωτήριος-Πρόεδρος του Συλλόγου των εν Αθήναις Θεσπιέων, Χρύσα Κούνου-Πρόεδρος του τοπικού Πολιτιστικού Συλλόγου «Ο Δημόφιλος», Στάθης Βασίλειος-Πρόεδρος του τοπικού Αθλητικού Συλλόγου «Θεσπιακός», Βρακάς Χαράλαμπος-τ. Λυκειάρχης του Λυκείου Θεσπιών, Καλόγριας Γεώργιος-Τοπικός Σύμβουλος Θεσπιών, Δημητρίου Αντώνιος-τ. πρόεδρος του Συλλόγου των εν Αθήναις Θεσπιέων, Καλόγρια Μαρία-Δικηγόρος του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, Παπαθεοδοσίου Δημήτριος-Περμησσός Τύπος, Δημητρίου Νικόλαος-Εκδότης της τοπικής εφημερίδας του Λεονταρίου Θεσπιών «ΤΟ ΠΟΛΥΑΝΔΡΙΟΝ», μέλη των τοπικών Συλλόγων και τα Δ.Σ., και αρκετοί δημότες από την ευρύτερη περιοχή των Θεσπιών.

Κοινή πεποίθηση όλων ήταν, η αναγκαιότητα της ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ του ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΘΕΣΠΙΩΝ, και η απόφασή τους να συμβάλουν με κάθε τρόπο στην ανάδειξη αυτής της αναγκαιότητας, αλλά και στην υλοποίησή της.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΘΕΣΠΙΩΝ