Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

Επίσκεψη του πρώην Υφ. Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Αστέριου Ροντούλη



Τη Γενική Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας, κ. Καλλιόπη Γερακούδη, επισκέφθηκε ο πρώην Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Αστέριος Ροντούλης.
Στο πλαίσιο της συνάντησης τέθηκε το θέμα της εξαίρεσης κατεδάφισης των κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων που ανεγέρθησαν μέχρι 29/3/2003.
Η Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης μετά από σύσκεψη , παρουσία των αρμόδιων Υπηρεσιακών παραγόντων, δήλωσε πως θα εξετάσει θετικά το αίτημα , προκειμένου να επιλυθεί γρήγορα, ένα μεγάλο θέμα που ταλαιπωρεί εκατοντάδες οικογένειες κτηνοτρόφων στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, γεγονός που θα δώσει τη δυνατότητα ηλεκτροδότησης των εγκαταστάσεων και πραγματοποίησης των επενδύσεων από την πλευρά τους.
Παρόντες στη συνάντηση ήταν εκτός του κ. Ροντούλη, ο κ. Κουλουκτσής, πρώην Προϊστάμενος Ζωικής Παραγωγής και Αλιείας στην Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλίας και ο κ. Αθανασιάδης, εκδότης της εφημερίδας «Αγροτική Έκφραση».
Συζητήθηκε επίσης το θέμα του Φωτοβολταϊκού Πάρκου στην περιοχή του Δαμασίου.
Για το θέμα αυτό, σε δηλώσεις του, ο κ. Ροντούλης εξέφρασε την υποστήριξη του στις προσπάθειες που καταβάλει η Γενική Γραμματέας, προς όφελος των εκατοντάδων Κτηνοτροφικών οικογενειών της περιοχής, οι οποίες χρειάζονται τη βοσκίσιμη έκταση.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ