Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Τη Βοιωτία επισκέφθηκε η Πρόεδρος της Νεολαίας ΑΝΕΛ και υποψήφια ευρωβουλευτής Μανταλένα Παπαδοπούλου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στη Βοιωτία βρέθηκε χθες Τρίτη 1 Απριλίου, η Πρόεδρος της Νεολαίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υποψήφια ευρωβουλευτής Μανταλένα Παπαδοπούλου προκειμένου να ενημερωθεί για τοπικά ζητήματα. Κατά την επίσκεψή της, τόσο στη Λειβαδιά όσο και στη Θήβα, συζήτησε με μέλη και στελέχη του Κινήματος και της Νεολαίας, την πορεία του Κινήματος εν όψει αυτοδιοικητικών εκλογών και ευρωεκλογών, τις επιπτώσεις του πολυνομοσχεδίου που πέρασε την Κυριακή, και τον τρόπο που θα ενημερωθούν καλύτερα οι πολίτες .

Ανάμεσα σε άλλα είπε πως το πολυνομοσχέδιο-μνημόνιο έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά βάρβαρων πολιτικών αποφάσεων που επιβάλλει η Μέρκελ και οι δανειστές στη συγκυβέρνηση χαρακτηρίζοντας τους «ελληνόφωνες υπαλλήλους» και τους βουλευτές που το υπερψήφισαν «αγέλες» αμφισβητώντας το αν μπήκαν στη διαδικασία να το διαβάσουν. Ανέφερε πως υπάρχει μεγάλος βαθμός προπαγάνδας και είναι επιτακτική η ανάγκη ενημέρωσης των Ελλήνων πολιτών.

«Πρόκειται για ένα πολυνομσχέδιο που δίνει το τελειωτικό χτύπημα στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις προς όφελος των πολυεθνικών, πλήττει όχι μόνο τα φαρμακεία, τα περίπτερα, τους αρτοποιούς αλλά και άλλους κλάδους, ανθρώπους που έδωσαν τα πάντα για να εξασφαλίσουν μια αξιοπρεπή διαβίωση για αυτούς και τα παιδιά τους. Θέλουν να μας κάνουν μια χώρα με φθηνά εργατικά χέρια». Τόνισε βέβαια πως «υπάρχει ελπίδα και προοπτική με αλλαγή πολιτικής και το μήνυμα αυτό πρέπει να το δώσει ο ελληνικός λαός στη κάλπη στις Ευρωεκλογές».