Τρίτη 15 Απριλίου 2014

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΚ: «ΟΙ «ΘΕΟΙ» ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΜΑΣ ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ

ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ – ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ ΣΑΝ ΣΚΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2014» (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)


Μια σοβαρότατη καταγγελία έφτασε στα γραφεία του makeleio.gr από μια γυναίκα, η οποία ζει ένα Γολγοθά τις τελευταίες 9 ημέρες. Την περασμένη Κυριακή τα ξημερώματα ο πατέρας της, 77 ετών πρώην αγρότης και συνταξιούχος του ΟΓΑ, νοσηλεύτηκε μετά από τρία απανωτά εγκεφαλικά στο νοσοκομείο ΚΑΤ. Και ενώ σύμφωνα με την καταγγέλλουσα και κόρη του ασθενή, Μαρία Τρύφων, οι γιατροί της είπαν ότι ο πατέρας της πρέπει άμεσα να μεταφερθεί στην εντατική, προκειμένου να ξυπνήσει από την καταστολή και να δουν τις βλάβες που του προκάλεσαν τα εγκεφαλικά, αντ’ αυτού τον έχουν εγκαταλελειμμένο σε ένα δωμάτιο και διασωληνομένο με ακατάλληλα μηχανήματα αδιαφορώντας εάν αυτό μπορεί να του στοιχίσει την ίδια του την ζωή.

Κάποια από τα μηχανήματα μάλιστα δεν είναι καν σε λειτουργία:


http://www.makeleio.gr

Η καταγγέλλουσα αναφέρει στο makeleio.gr ότι οι γιατροί της είπαν πως προτεραιότητα έχουν νεώτεροι άνθρωποι και όχι ο πατέρας της και πως το πιο πιθανό (τόσο ωμά της το είπαν) είναι ότι θα πεθάνει σε εκείνο το δωμάτιο που βρίσκεται τώρα. Η κ. Μαρία Τρύφων απευθύνθηκε όπως μας είπε στον διοικητή του νοσοκομείου, ο οποίος της απάντησε με την ίδια αδιαφορία. Ωστόσο η ίδια αναφέρει: «Ότι και να είναι, όσο μεγάλος και να είναι, είναι πατέρας μου και τόσο εκείνος, όσο και εγώ θέλουμε να ζήσει. Ποιοι είναι αυτοί που θα αποφασίσουν ποιος θα ζήσει και ποιος θα πεθάνει; Εάν δεν έχουν κρεβάτια να βρουν! Στην Ελλάδα του 2014 γιατί θα πρέπει να αποφασίσει κάποιος για το αν θα δώσουν τις πρώτες βοήθειες σε έναν 40άρη ή σε έναν 70άρη; Θα έπρεπε να μπορούν να παρέχουν την ίδια περίθαλψη και στους δύο! Εξάλλου ο πατέρας μου για αυτό πληρώνει τόσα χρόνια. Για αυτήν εδώ την δύσκολη στιγμή. Ο κύριος Άδωνις εάν ήταν ο δικός του πατέρας σε αυτήν την θέση θα τον παράταγε χωρίς να κάνει τίποτα; Εμείς δεν έχουμε χρήματα για ιδιωτική κλινική. Διεκδικούμε όμως το αυτονόητο»‼!



Δείτε την συγκλονιστική καταγγελία στο βίντεο που ακολουθεί: