Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Ο Γιάννης Κόρδατζης στην αγορά της Θήβας


Ομάδα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων με επκεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Θήβας Γιάννη Κόρδατζη περιόδευσε στην πλειοψηφία των καταστημάτων της οδού Πινδάρου και της Δημοτικής αγοράς.


Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους, συνομίλησαν με τους καταστηματάρχες για τα προβλήματα της τοπικής αγοράς, με κυρίαρχο την πτώση του τζίρου και τη δυσκολία να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους. Η αναδουλειά και η υπερφορολόγηση έχουν οδηγήσει σε οριακό σημείο πολλούς εμπόρους οι οποίοι παλεύουν για τη διατήρηση των καταστημάτων τους.
Από την πλευρά του ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ζητήθηκε η υπερψήφιση του ψηφοδελτίου με σκοπό την ανατροπή των πολιτικών που οδήγησαν όλες τις κοινωνικές τάξεις σε μαρασμό. "Οι αυξήσεις των μισθών και η μείωση φόρων και χαρατσιών θα οδηγήσει στην αύξηση της κατανάλωσης", ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κόρδατζης και παρότρυνε τους λίγους, είναι αλήθεια, πελάτες να προτιμούν τα ψωνίζουν από τα τοπικά καταστήματα.
Κάποιοι καταστηματάρχες της δημοτικής αγοράς ζήτησαν απελπισμένοι τη μείωση των ενοικίων των δημοτικών καταστημάτων και πρότειναν παρεμβάσεις αναβάθμισής της.
Το πρόγραμμα επισκέψεων για τις επόμενες μέρες περιλαμβάνει περιοδεία στα καταστήματα της Επαμεινώνδου (Τετάρτη 11-2 μ.μ.) και επίσκεψη στη λαϊκη αγορά των Βαγίων (9-10) και στο ΚΑΠΗ Βαγίων (10-12) την Πέμπτη.