Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Πληροφορίες για την κατάταξη στο ΚΕΠΒ πυροβολικού ΘήβαςΠληροφορούμε τους στρατιώτες που πρόκειται να παρουσιαστούν στο ΚΕΠΒ πυροβολικού ΘΗΒΑΣ: Από της 6.00 το πρωί ανα μια ώρα μέχρι 21.00 το βράδυ από τον υπεραστικό σταθμό της Λιοσίων (Αθήνα) αναχωρούν λεωφορεία του ΚΤΕΛ ΘΗΒΑΣ. τηλ 2262027511-12
Διάρκεια ταξιδιού 1.20 ώρα.
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΘΗΒΑΣ

Απόσταση στρατοπέδου από το κέντρο της Θήβας 3 χιλιόμετρα.

Σε περίπτωση που πάτε με δικό σας αυτοκίνητο ακολουθείτε την διαδρομή:
Νέα εθνική: Ακολουθείτε την διαδρομή Αθήνα Λαμία. Μετά το Σχηματαρι υπάρχει έξοδος για Θήβα, και η απόσταση από εκεί είναι 15 χιλιόμετρα.
Μπαίνοντας στην Θήβα θα συναντήσετε μια πλατεία όπου υπάρχουν 2 περίπτερα, ένα αριστερά και ένα δεξιά, ακολουθείτε την κυκλική πορεία του δρόμου και παίρνετε την κατεύθυνση προς Ελευσίνα. Από αυτό το σημείο το στρατόπεδο είναι 3 χιλιόμετρα.
Όσοι ακολουθήσουν την παλαιά διαδρομή: Αθήνα, Ελευσίνα, Μάντρα, Κάζα, Κριεκούκι (Ερυθρές) Θήβα.
Μετά της Ερυθρές 9 χιλιόμετρα και 3 χιλιόμετρα πριν την Θήβα, είναι το στρατόπεδο πάνω στην πορεία σας.

Στην Ορκωμοσία καθώς και στις άδειες, τα Λεωφορεία του ΚΤΕΛ ΘΗΒΑΣ βρίσκονται ακριβώς έξω από το στρατόπεδο, για να εξυπηρετήσουν τους στρατιώτες πραγματοποιώντας δρομολόγια σε όλη την Ελλάδα. Επιπλέον οι επισκέπτες που θα επισκεφτούν το στρατόπεδο, μπορούν να φτάσουν εκεί απευθείας (ισχύει για τα επισκεπτήρια και ορκωμοσία) με τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ Θήβας, έχοντας την δυνατότητα να εκδώσουν εισιτήριο επιστροφής στην γραμμή ΑΘΗΝΑ ΘΗΒΑ.

Όσοι επιλέξουν τον ΟΣΕ τηλ 22620-27531.

ΤΑΞΙ Θήβας 22620-27077.

Καλή κατάταξη.

thiva nikolas