Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Νίκος Κουλουργιώτης υποψήφιος με το ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ στη Βοιωτία


Αγαπητές και Αγαπητοί Βοιωτοί,
Αγαπητοί Συμπατριώτες ,
Συμμετέχω ενεργά με το «Κ Ι Ν Η Μ Α Δημοκρατών Σοσιαλιστών» (Γ. Α. Παπανδρέου), για πρώτη φορά ως υποψήφιος βουλευτής Βοιωτίας στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, στην απαρχή του νέου ιστορικού κύκλου για την Πατρίδα μας.
Συμμετέχω ενεργά
• Στη γέννηση ενός νέου πραγματικά προοδευτικού ευρωπαϊκού πολιτικού φορέα που εκπροσωπεί την παράδοση της δημοκρατικής Αλλαγής, την Ευρωπαϊκή πορεία της χώρας και τις προσδοκίες της νέας γενιάς στις νέες συνθήκες.
• Σε ένα φορέα χωρίς στεγανά και διευθυντήρια, όπου ακούγεται και έχει αξία η φωνή όλων μας, οι αποφάσεις λαμβάνονται συμμετοχικά, ελεύθερα και δημοκρατικά.
• Σε ένα φορέα που θέλει να τερματιστεί η λιτότητα και να επανέλθει η πατρίδα μας στην Ανάπτυξη, την Αξιοκρατία, την Κοινωνική Δικαιοσύνη. Για ένα κράτος σύγχρονο και αποτελεσματικό.
• Για ένα συνολικό εθνικό σχέδιο που θα διαμορφώσουμε οι ίδιοι.
• Για την απελευθέρωση της Δημοκρατίας μας από την ασφυξία των μεγάλων συμφερόντων και δουλειών.
• Για την ανασυγκρότηση του παραγωγικού ιστού στηριζόμενοι στα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα.
• Για την αλληλεγγύη απέναντι στη σκληρότητα των ανισοτήτων.
• Για μια Βοιωτία που όλοι θέλουμε, σε μια Ελλάδα που αλλάζει..

Φίλες και φίλοι,
Η απάθεια δεν μας αρμόζει. Πρέπει να αποφασίζουμε εμείς για όσα μας αφορούν. Να μην περιμένουμε τίποτα από τρίτους, αλλά να επιδιώκουμε τα πάντα με τις δικές μας δυνάμεις.
ΠΑΜΕ MAZI
Νίκος

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Είμαι Δικηγόρος, έγγαμος και πατέρας δύο μικρών παιδιών.
Γεννήθηκα την 3/12/1975 και μεγάλωσα στον Άγιο Γεώργιο και στη Λιβαδειά, όπου και τέλειωσα το Δημοτικό σχολείο, το Γυμνάσιο και το Λύκειο.
Φοίτησα στη Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (1994 – 1998).
Συνέχισα τις σπουδές μου στο University of Essex (U.K) , από όπου έλαβα τον τίτλο του Μεταπτυχιακού στο Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Δίκαιο.
Άσκησα τη Δικηγορία ως μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών έως το 2003, οπότε και εγκαταστάθηκα στη Λιβαδειά. Έκτοτε εργάζομαι ως μαχόμενος Δικηγόρος, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Λιβαδειάς , διατηρώντας δικηγορικό γραφείο.
Ως στέλεχος της φοιτητικής παράταξης ΠΑΣΠ Νομικής Κομοτηνής, ως Γραμματέας της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ ΒΟΙΩΤΙΑΣ και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ αγωνίστηκα για τα δικαιώματα της νέας γενιάς στην εκπαίδευση και στην εργασία.
Ως ενεργός πολίτης, καθημερινός επαγγελματίας και οικογενειάρχης δεσμεύομαι να εκπροσωπήσω το νομό μας και τον καθένα σας με όλες μου τις δυνάμεις.
Επικοινωνία
Τηλ.: 22610-88488, 6947-947750
Fax : 22610-88489
Email : nikoskoulourgiotis@gmail.com