Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Εργατικό κέντρο Θήβας '' απαράδεκτη και διασπαστική ανακοίνωση από το Συνδικάτο Τροφίμων και Ποτών Εύβοιας – Βοιωτίας ''


Η συνήθης ρητορική των συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ να θεωρούν τους εαυτούς τους σαν αποκλειστικούς εκφραστές των προβλημάτων της εργατικής τάξης και συλλήβδην όλοι οι υπόλοιποι συνδικαλιστές να χαρακτηρίζονται ‘’πουλημένοι και προδότες ‘’ αγγίζει τα όρια της γελοιότητας.
Συναδέλφισσες- συνάδελφοι,

Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στο εργασιακό χώρο της ΙΝΟ που δραστηριοποιείται στην περιοχή της Θήβας το Συνδικάτο Τροφίμων και Ποτών Εύβοιας – Βοιωτίας έδωσε στην δημοσιότητα μια απαράδεκτη και διασπαστική ανακοίνωση...
που στην προσπάθεια του να εξυπηρετήσει μικροκομματικές σκοπιμότητες και να καλύψει τα δικά του λάθη και αδυναμίες προσπαθεί να επιρρίψει ευθύνες στην διοίκηση του Εργατικού μας Κέντρου με ανυπόστατους , αντιδεοντολογικούς ,συκοφαντικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς .
Το Εργατικό κέντρο Θήβας δεν θα τους ακολουθήσει σε αυτό το ολισθηρό δρόμο που σε καμιά περίπτωση δεν βοηθά στην ενότητα του Συνδικαλιστικού Κινήματος ιδιαίτερα σε μια περίοδο που η καπιταλιστική κρίση με τις εφαρμοζόμενες νεοφιλελεύθερες μνημονιακές πολιτικές έχουν διαμορφώσει συνθήκες εργασιακού μεσαίωνα στην χώρα μας.
Η αποκατάσταση της αλήθειας θα γίνε με συνδικαλιστικές διαδικασίες δεδομένου ότι ο υπογράφων πρόεδρος του συνδικάτου τροφίμων είναι και μέλος της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας και αν αυτό δεν επιτευχθεί τότε την προστασία της αξιοπρέπειας του θεσμού και των προσώπων που το εκπροσωπούν θα την αναλάβει η δικαιοσύνη.
Οι εργαζόμενοι στην ΙΝΟ γνωρίζουν πολύ καλά τις προσπάθειες και τον αγώνα του Εργατικού Κέντρου προκειμένου να τους συμπαρασταθεί και να δώσει λύσεις στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν το τελευταίο διάστημα.
Επιτέλους γελοιότητας. Οχι μόνο δεν πείθουν κανένα εργαζόμενο αλλά εξυπηρετούν την διάσπαση του Συνδικαλιστικού Κινήματος.
Επιτέλους η συνήθης ρητορική των συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ να θεωρούν τους εαυτούς τους σαν αποκλειστικούς εκφραστές των προβλημάτων της εργατικής τάξης και συλλήβδην όλοι οι υπόλοιποι συνδικαλιστές να χαρακτηρίζονται ‘’πουλημένοι και προδότες ‘’ αγγίζει τα όρια της γελοιότητας. Οχι μόνο δεν πείθουν κανένα εργαζόμενο αλλά εξυπηρετούν την διάσπαση του Συνδικαλιστικού Κινήματος.
Τέτοιες πρακτικές όπως η κατάπτυστη ανακοίνωση του Συνδικάτου τροφίμων που λόγω των επικείμενων Εθνικών εκλογών στο βωμό της φτηνής ψηφοθηρίας - ο υπογράφων πρόεδρος είναι δηλωμένο κομματικό στέλεχος και υποψήφιος βουλευτής στο Νομό Εύβοιας απαξιώνονται θεσμοί και σπιλώνονται υπολήψεις ,είναι καταδικαστέες στην συνείδηση των εργαζομένων .