Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Βυλλιώτης: «Ντρέπομαι…». Καβαλλαγιός: «Δεν έγινε και τίποτα…»

 
Τα γεγονότα που έλαβαν μέρος μετά το τέλος του αγώνα είχαν σαν αποτέλεσμα να «πυροδοτήσουν» την ατμόσφαιρα στο γήπεδο του Διστόμου. Μόλις το παιχνίδι έληξε μπήκαν αρκετοί μέσα στο γήπεδο με συνέπεια να υπάρξουν διαπληκτισμοί εκατέρωθεν.
«Ντρέπομαι γι” αυτά που είδαν και που συνέβησαν σήμερα στο γήπεδο» θα πει on camera ο πρόεδρος της Θήβας Θανάσης Βυλλιώτης ενώ ο σύλλογος εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
«Άνοιξε η πόρτα και κάποιοι μπήκαν μέσα με συνέπεια να γίνουν κάποιοι διαπληκτισμοί. Εντάξει δεν το επικροτώ αλλά δεν έγινε δα και τίποτα το συγκλονιστικό. Πρέπει να μάθουμε και να χάνουμε» θα αντιπαραθέσει ο πρόεδρος του Αμβρυσσέα Ηλίας Καβαλλαγιός για να συνεχίσει on camera: «Η ομάδα μας ήταν καλύτερη και κέρδισε δίκαια. Όσον αφορά τις διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων για την διαιτησία τους παραπέμπω σε όλους όσους είδαν τον αγώνα και έκριναν ότι κερδίσαμε δίκαια. Από κει και πέρα δεν νομίζω ότι συνέβη κάτι το εξωπραγματικό όπως δηλώνουν. Τέτοιες εντάσεις υπάρχουν σε ντέρμπι. Εμείς τους φιλοξενήσαμε άψογα και τους προστατεύσαμε ότι και να λένε»
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Η ανακοίνωση της Θήβας:
«Tο Δ.Σ.  του ΑΟ ΘΗΒΑ θέλει να ευχαριστήσει για την φιλοξενία το Δ.Σ. του ΑΜΒΡΥΣΣΕΑ ΔΙΣΤΟΜΟΥ  για το σημερινό παιχνίδι κυπέλλου Βοιωτίας που έγινε μεταξύ μας. Η φιλοξενία είχε απ όλα τα καλά όπως επίθεση στα αποδυτήρια της ομάδας μας από οπαδούς του Διστόμου με σκοπό τον προπηλακισμό των ποδοσφαιριστών μας. Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον ΚΥΡΙΟ Φιλλίπου που έπιασε από τον λαιμό τον αδελφό του πρόεδρου του ΑΟ ΘΗΒΑ Παναγιώτη Βυλλιώτη. Τέλος ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον πρόεδρο του ΑΜΒΡΥΣΣΕΑ για την είσοδο του στα αποδυτήρια της ομάδας μας για να την συγχαρεί με αγοραίες εκφράσεις όπως αρπάξατε την πρώτη που……α και την επίθεση που έκανε στον Γενικό Αρχηγό του ΑΟ ΘΗΒΑ κύριο Καραμανο Αθανάσιο με εκφράσεις του τύπου είσαι με τον ένα πόδι στον τάφο και άντε και γαμ….σου τελειωμένε και σήμερα σας γαμ….σα.
Το Δ.Σ. του ΑΟ ΘΗΒΑ

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Η απάντηση του Αμβρυσσέα ήταν άμεση:
Όταν δεν εχεις μάθει να χάνεις πάνω απο ενα χρόνο στο πρωτάθλημα και το κύπελλο στη ΒΟΙΩΤΙΑ δικαίως η αδίκως αναζητάς φταίχτες και παρουσιάζεις ως » εχθρούς » αυτούς που σε απέκλεισαν μεσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου . Όσο για την φιλοξενία μεσα και εξω απο το γήπεδο δυο φωτογραφίες «δύο χιλιάδες λέξεις» για το πως φρόντισε η εκάστοτε διοίκηση το κανονισμό τέλεσης των αγώνων φέτος και πέρσι ! Καλή πορεία στο πρωτάθλημα και αναζητήστε αλλού τα αιτία της ήττας σας . Το γήπεδο ήταν εκκλησία όπως πάντα στο Δίστομο .
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ !!!!

ΥΣ1 : Ο πρόεδρος μας Ηλίας Καβαλαγιός κινδύνευσε μαζί με 6-7 ακόμη του ΔΣ να φάει ξύλο στην εξέδρα έπειτα απο το εμετικό και αήθες ξέσπασμα φιλάθλου της Θήβας για τη σφαγή στο ΔΙΣΤΟΜΟ ΤΟΤΕ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΓΝΩΜΗΣ ΟΧΙ ΣΗΜΕΡΑ !
ΥΣ2 : Στη σημερινή φωτό στο πάγκο του ΑΜΒΡΥΣΣΕΑ βρίσκεται και ενα παιδί εκτος αποστολής που πολυ σωστά ο πρώτος παρατηρητής αγώνα τον έβγαλε εξω !! Η άλλη στο πάγκο της Θήβας ειναι χωρίς σχόλια σε ολόκληρο τον αγώνα!
12025315_10207641699141700_488945309_n
ΥΣ3 : Αυτοι που μιλάνε για ζούγκλα στο γήπεδο ( δημοσιογράφος Θήβας ) καλό θα ήταν να βρισκόταν στο γήπεδο για να το γράψει . Μην παραπληροφορεί το κόσμο !!»

Επιπροσθέτως ο υπέυθυνος τύπου της Θήβας Γιώργος Θανάσου υπέβαλλε την παραίτησή του για τους λόγους που εξηγεί παρακάτω:
«Μετά από όλα αυτά και επειδή με δική μου ευθύνη δεν αποθανατίστηκαν οι σκηνές φιλοξενίας από την αντίπαλο ομάδα η παραίτηση μου από το γραφείο τύπου του ΑΟ ΘΗΒΑ είναι στην διάθεση του Δ.Σ. του ΑΟ ΘΗΒΑ.
Εύχομαι ολόψυχα στο πρόεδρο του ΑΟ ΘΗΒΑ Θανάση Βυλλιώτη να φέρει την ομάδα στην Γ Εθνική και είμαι σίγουρος ότι θα το κάνει καλή συνέχεια σε όλους και ευχαριστώ όλους όσους συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια. Στο τέλος όλοι μαζί θα πανηγυρίσουμε την άνοδο».
Με Τιμή
Θανάσου Γεώργιος.  
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Παρατηρητής αγώνα ο Γραμματέας της ΕΠΣΒ Κώστας Νίκας
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Τον αγώνα παρακολούθησε και ο Αστυνομικός διευθυντής Βοιωτίας Νίκος Γεωργακόπουλος