Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Τα μυστικά των ανθρώπων που φεύγουν από το σπίτι τους πάντα στην ώρα τους


Δεν καταφέρνεις ποτέ να φύγεις στην ώρα σου από το σπίτι για να πας στο γραφείο;
Υπάρχουν άνθρωποι που τα καταφέρνουν πάντα. Κάτι διαφορετικό θα κάνουν από σένα και εμείς είμαστε εδώ για να σου πούμε τι είναι αυτό!

Διαβάστε ποια είναι τα μυστικά τους, σύμφωνα με το faysbook:

Συμμαζεύουν λίγο πριν πέσουν για ύπνο το βράδυ

Μπορεί να μην σε ενοχλεί η σκόνη στο πάτωμα αλλά το να ψάχνεις να βρεις μέσα σε ένα κουβάρι ρούχα μια κάλτσα ή να πρέπει να πλύνεις για να έχεις μια καθαρή κούπα να πιεις τον καφέ σου, σίγουρα είναι δραστηριότητες που θα σε βγάλουν εκτός χρόνου. Δεν χρειάζεται να σκουπίσεις να σφουγγαρίσεις πριν πέσεις για ύπνο. Πλύνε απλά τα πιάτα και τακτοποίησε τα ρούχα σου για να μην χάνεις χρόνο το επόμενο πρωί.

Κάνουν ό,τι σκέψη πρέπει να κάνουν το προηγούμενο βράδυ

Εκείνοι που φεύγουν στην ώρα τους από το σπίτι έχουν σκεφτεί αποβραδύς τι θα φορέσουν στο γραφείο την επόμενη μέρα, τι θα φάνε για πρωινό αλλά και τι θα πάρουν μαζί τους στο γραφείο για μεσημεριανό. Κάτι τέτοιο θα βοηθήσει και εσένα να μπεις σε μια τάξη και να αρχίσεις να φεύγεις στην ώρα σου.

Έχουν ό,τι χρειάζονται δίπλα στην εξώπορτα

Δεν χρειάζεται πρωί-πρωί να ψάχνουν για τσάντα, πορτοφόλι, κινητό και κλειδιά. Όλα αυτά είναι οργανωμένα και έτοιμα στην είσοδο του σπιτιού έτσι ώστε να τα πάρουν λίγο πριν φύγουν.

Ξυπνάνε 10 λεπτά νωρίτερα

Δεν μπορείς να φύγεις από το σπίτι στην ώρα σου; Ξύπνα 10 λεπτά νωρίτερα. Σκέψου ότι η ώρα που πρέπει να φεύγεις είναι 10 λεπτά νωρίτερα από ότι πραγματικά φεύγεις έτσι ώστε να βιάζεσαι λίγο παραπάνω. Έτσι, ακόμα και αν περάσει λίγο η ώρα και πάλι θα έχεις φύγει στην ώρα σου.

tro-ma-ktiko