Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Ενωση Ξενοδόχων Ν. Ευβοίας

Χαλκίδα 19-11-2015
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Η Ενωση Ξενοδόχων Ν. Ευβοίας θέλει να εκφράσει τις ευχαριστίες της στον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ Κώστα Μπακογιάννη και στον κ. Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού κ Ηλία Σανίδα για την εξαιρετική εμφάνιση του περιπτέρου μας στην έκθεση της Θεσσαλονίκης FILOXENIA.
Φέτος με την ενεργό συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη μας κ Σανίδα και τις πρωτοβουλίες του, πέραν της πετυχημένης συμμετοχής μας που πραγματοποιήθηκε, θεωρούμε ότι επετεύχθη ταυτόχρονα μία σύσφιξη των φορέων του τουρισμού, που θα επιφέρει σίγουρα στο μέλλον, ακόμα καλύτερα αποτελέσματα στην προβολή της Περιφέρεια μας.
Εδώ οφείλουμε να σημειώσουμε την σημαντική προσφορά, στην καλύτερη οργάνωση της συμμετοχής μας. των συνεργατών και υπαλλήλων της Περιφέρειας, κ Δημήτρη Ταραζώνα, κας Ευαγγελίας Σοφρώνη και κ Νικολάου Πέππα. Για πρώτη φορά φέτος υπήρξαν προγραμματισμένες συναντήσεις επαγγελματιών του Τουρισμού με TO's και πράκτορες, καθώς και πιο οργανωμένη ανάδειξη των τοπικών μας προιόντων. Είναι χαρακτηριστικό πως η πετυχημένη αυτή παρουσίαση του περιπτέρου μας, ενεθάρρυνε τους επαγγελματίες του χώρου με αποτέλεσμα να αυξηθεί το ενδιαφέρον για συμμετοχή και στις εκθέσεις του εξωτερικού. Ηδη για την επερχόμενη έκθεση στην Πολωνία τον Δεκέμβριο έχουμε πολλές συμμετοχές ξενοδόχων του Ν. Ευβοίας. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για την ιδιαίτερη σημασία που δίνεται στον Τουρισμό απο την Περιφέρεια μας και ευχόμαστε να συνεχιστεί αμείωτα, η προσπάθεια προβολής της Στερεάς Ελλάδας, ενισχύοντας α) την εξωστρέφεια των τουριστικών και παραγωγικών επιχειρήσεων μας και β) την εδραίωση της εμπιστοσύνης μεταξύ της Περιφέρειας και του ιδιωτικού τομέα.
Τέλος η ΕΞΕ δηλώνει απερίφραστα πως θα στηρίξει με κάθε τρόπο και στο μέλλον, την προσπάθεια που επιτελείται απο την Περιφέρεια, για την ανάδειξη του τουριστικού μας προιόντος και θα είναι παρούσα να προσφέρει την αρωγή των μελών της για το σκοπό αυτό.

Το Δ.Σ. της ΕΞΕ