Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015

Ανύπαρκτο το Δήλεσι από την πληροφοριακή πινακίδα στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας


Η πινακίδα με κατεύθυνση τη Λαμία
Με επιστολή του ο Δημ. Σύμβουλος Τανάγρας κ. Λάζαρος Μαυράκης, επισημαίνει την ανυπαρξία αναγραφής της Δημοτικής Ενότητας Δήλεσι, στην πληροφοριακή πινακίδα της Ε.Ο. στην έξοδο προς Αυλώνα, Δήλεσι και Οινόφυτα, με αποτέλεσμα οι επισκέπτες να προσπερνάνε και να κάνουν επιπλέον χιλιόμετρα με το άγχος της αβεβαιότητας για την επόμενη έξοδο. Η επιστολή έχει ως εξής:

Σας στέλνουμε το κείμενο που διαβιβάσαμε στη "ΝΕΑ ΟΔΟ" προκειμένου να μπει η πληροφοριακή πινακίδα στην ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ για όσους έχουν ως προορισμό τους το Δήλεσι, επειδή οι επανειλημμένες προσπάθειές μας προς τη Δημοτική Αρχή δεν έφεραν αποτέλεσμα.
ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΠΙΝΑΚΙΔΑΣ

Στον αυτοκινητόδρομο Αθηνών - Λαμίας με κατεύθυνση τη Λαμία, στην έξοδο προς Αυλώνα, Δήλεσι και Οινόφυτα, στη μεγάλη πινακίδα πριν από την έξοδο προς τις τρεις ανωτέρω κατευθύνσεις δεν αναγράφεται το Δήλεσι με αποτέλεσμα να προσπερνούν την έξοδο τα οχήματα με προορισμό το Δήλεσι και στη συνέχεια να αναζητούν, διανύοντας πολλά χιλιόμετρα, την επόμενη έξοδο για να φτάσουν στον προορισμό τους.

Είναι επιτακτική η ανάγκη να προστεθεί στις πληροφοριακές πινακίδες και το Δήλεσι, που ήδη αναβαθμίστηκε από την Πολιτεία σε Δημοτική Ενότητα, επισημαίνοντας ότι στο Δήλεσι κατοικούν περισσότεροι από πέντε χιλιάδες πολίτες, ενώ σε αυτό καταλήγουν χιλιάδες παραθεριστές από την Αθήνα που φτάνουν μέσω της εθνικής οδού Αθηνών Λαμίας.

Δήλεσι 25/12/2015

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΛΑΖΑΡΟΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Ε.Μ.Π.
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΤΑΝΑΓΡΑΣ

http://www.anparatiritis.gr/


Η πινακίδα με κατεύθυνση την Αθήνα