Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΙ


Η ιατρική ειδικότητα, η εξειδίκευση στο συγκεκριμένο τομέα, αλλά και η άδεια λειτουργίας ενός χώρουθα πρέπει να είναι το πρώτο κριτήριο για όσους επιλέγουν κάποιον ειδικό για θεραπεία αισθητικής ιατρικής!
Αυτό τονίζουν οι Έλληνες δερματολόγοι με αφορμήτην είδησηγια κέντρο ομορφιάς-ευεξίας που δραστηριοποιούνταν στην Ελλάδα χωρίς σχετική άδεια λειτουργίας αλλά και τον πρόσφατο θάνατο της 28χρονης Βραζιλιάνας καλλονής Ρακέλ Σάντος. Η τελευταίαπέθανε εξαιτίας επιπλοκών μετά από ενέσεις υλικού αγνώστου προέλευσης για την εξαφάνιση των ρυτίδων!
«Οι θάνατοι από τέτοιου είδους θεραπείες μπορεί να είναι εξαιρετικά σπάνιοι, αλλά δεν θα έπρεπε να υπάρχουν» τονίζει η Δρ Αμαλία Τσιατούρα, δερματολόγος και γενική γραμματέας της Επαγγελματικής Ένωσης Ελλήνων Δερματολόγων-Αφροδισιολόγων και προσθέτει.

«Προσοχή λοιπόν , γιατί αρκετές φορές και στην χώρα μας , παρά την ενημέρωση που υπάρχει, δεν είναι λίγοι εκείνοι που εξαπατούνται από μη ειδικούς. Για το λόγο αυτό η ιατρική ειδικότητα, αλλά και η εξειδίκευση στον συγκεκριμένο τομέα, θα πρέπει να είναι το πρώτο κριτήριο για όσους επιλέγουν κάποιον ειδικό για θεραπεία αισθητικής ιατρικής!».

Διαβάστε περισσότερα »