Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

Περιοδεία Φαήλου Κρανιδιώτη στην ιδιαίτερη πατρίδα του




Ο πρόεδρος της Νέας Δεξιάς Δεξιάς κ. Φαήλος Κρανιδιώτης, επικεφαλής κλιμακίου του κόμματος επισκέφθηκε εχθές τον Δήμαρχο Θηβών, κ. Νικολάου, και στην συνέχεια τον Δήμαρχο Αλιάρτου κ. Ντασιώτη, όπου είχε την ευκαιρία σε θερμό φιλικό κλίμα να ενημερωθεί διεξοδικά για τα προβλήματα της περιοχής και τον μεγάλο αγώνα της υποχρηματοδοτούμενης Τοπικής Αυτοδιοίκησης για την επίλυσή τους.

Ο κ. Κρανιδιώτης αναφέρθηκε στις θέσεις και προτάσεις του κόμματος και διαβεβαίωσε για την αμέριστη αρωγή της Νέας Δεξιάς στην επίλυση των θεμάτων που αντιμετωπίζει η τοπική κοινωνία. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην μεγάλη έκταση των δήμων και τα πολλαπλά καθήκοντα τους, στο ζήτημα των καταυλισμών των Ρομά/Γύφτων, στην λαθρομετανάστευση, την εγκληματικότητα, στα προβλήματα υποδομών και στις δυνατότητες των Δήμων να βοηθήσουν στην ανάπτυξη.

Στην συνέχεια, ο Πρόεδρος της Νέας Δεξιάς επισκέφθηκε στις Θεσπιές το Μνημείο των Θεσπιέων που έπεσαν στις Θερμοπύλες και ακολούθως το Μαυρομμάτι, τόπο καταγωγής του, όπου προσκύνησε στην Αγιά Σωτήρα, τόπο θυσίας του Στρατηγού Σκουρτανιώτη και των 70 παληκαριών του κατά την Επανάσταση του 1821.

Ο κ. Κρανιδιώτης σε δηλώσεις του επεσήμανε την βαθιά φτώχεια και ανεργία που μαστίζει την περιοχή καθώς και τον ορατό κίνδυνο, λόγω της υπερχρέωσης από την φορολογία και των κόκκινων δανείων, να δούμε σύντομα την εύφορη γη της Κωπαΐδας να αλλάζει χέρια μέσα από κατασχέσεις και πλειστηριασμούς, περνώντας από τις δεκάδες χιλιάδες οικογένειες σε εταιρείες – γύπες.

Αναφέρθηκε επίσης στον προφανή τεμαχισμό και ξεπούλημα της ΛΑΡΚΟ, όταν το νικέλιο της είναι μοναδικό στην Ευρώπη. «Είναι χρέος μας να αντισταθούμε στην λεηλασία, να νικήσουμε την ανεργία και ανακτήσουμε την Πατρίδα μας», κατέληξε.