Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018

Δωρεάν σεμινάρια Προστάτεψε το παιδί σου από το ηλεκτρονικό έγκλημα με τον Μανώλη Σφακιανάκη



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η iDialogue, αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, διοργανώνει τη Δράση επιμορφωτικών σεμιναρίων «Προστάτεψε το Παιδί σου από το Ηλεκτρονικό Έγκλημα», η οποία θα διεξαχθεί σε 10 πόλεις της Ελλάδας μεταξύ Φεβρουαρίου και Μαΐου 2018.

Κεντρικός ομιλητής στο σύνολο των επιμορφωτικών σεμιναρίων της δράσης είναι ο Αντιστράτηγος ε.α. της Ελληνικής Αστυνομίας, ειδικός ερευνητής και αναλυτής ηλεκτρονικών εγκλημάτων και Πρόεδρος του Cyber Security International Institute (CSI) κ. Μανώλης Σφακιανάκης. Στα σεμινάρια ως ομιλήτριες συμμετέχουν επίσης η Ψυχολόγος MSc – Ψυχοθεραπεύτρια και υποψήφια Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Βέρα Αθανασίου, η Κοινωνιολόγος - Εγκληματολόγος κ. Μαριάννα Τάσση και η Ψυχολόγος – Εγκληματολόγος κ. Μαρίσα Βουλγαράκη.

Κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων, οι γονείς και τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τους κινδύνους που ελλοχεύει η χρήση του Διαδικτύου και για τους ασφαλείς τρόπους περιήγησης των μικρών μας φίλων σε αυτό.

Μέγας Πανελλαδικός Χορηγός της δράσης είναι η εταιρεία MYTILINEOS, Πανελλαδικός Χορηγός της δράσης είναι η εταιρεία WIND Ελλάς, Tοπικός Xορηγός της δράσης που θα διεξαχθεί στο Μαρούσι είναι η Eurobank και Tοπικός Xορηγός της δράσης που θα διεξαχθεί στην Πάτρα είναι η Alpha Bank.

Η Δράση πραγματοποιείται με την Υποστήριξη του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα.

Ημερομηνίες και πόλεις διεξαγωγής της Δράσης:

12/02 Πειραιάς, 21/02 Μαρούσι, 26/02 Αθήνα-Κέντρο, 07/03 Πάτρα, 12/03 Τρίπολη, 19/03 Βόλος, 28/03 Ηράκλειο Κρήτης, 30/04 Θεσσαλονίκη, 7/05 Ιωάννινα, 23/05 Μυτιλήνη.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή (απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή στα σεμινάρια): https://prostatepse.gr

Χορηγοί Επικοινωνίας στο σύνολο της Δράσης «Προστάτεψε το παιδί σου από το ηλεκτρονικό έγκλημα» είναι η Καθημερινή, το The Toc και το Jenny.gr.