Τρίτη 17 Απριλίου 2018

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Θηβαίων Γρηγόρης ΠαπαβασιλείουΤακτικό Μέλος στην Επιτροπή Οργάνωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβερνησης της ΚΕΔΕ

http://www.radiothiva.gr/

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) Αρ. Αποφ. χχχ/2018 o Δημοτικός Σύμβουλος Θηβαίων κος Γρηγόρης Παπαβασιλείου ορίστηκε ως Τακτικό Μέλος στη μόνιμη Επιτροπή Πολιτικής - Οργάνωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβερνησης της ΚΕΔΕ.

Η επιτροπή ασχολείται και εισηγείται στο ΔΣ της ΚΕΔΕ θέματα σχετικά με τις τεχνολογίες πληροφορικής και επικοινωνιών , τη καινοτομία, τις διαδικτυακές υπηρεσίες στους ΟΤΑ , τη διαλειτουργικότητα των Δήμων με το κεντρικό κράτος καθώς και γενικότερα με το Ψηφιακό Μετασχηματισμό. Συμμετείχε ήδη στη δεύτερη συνεδρίαση της επιτροπής για το 2018 με σημαντικότερο θέμα τη διοργάνωση του 2ου Μαραθώνιου Καινοτομίας και Ανάπτυξης Υπηρεσιών (Hackathon - smartcitykede) που θα πραγματοποιηθεί στις 28/6/18 έως την 1/7/18 στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος με την Αιγίδα του Υπουργείου εσωτερικών και του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής.

Η άμεση ενημέρωση και δραστηριοποίηση του κου Παπαβασιλείου σε ότι αφορά τα θέματα Τ.Π.Ε στους ΟΤΑ θα βοηθήσει ενημερώνοντας - κι όχι μόνο - και το Δήμο Θηβαίων να ενσωματώσει αντίστοιχες τεχνολογίες , που αυτή τη στιγμή παρέχονται μέσω του Κόμβου Υπηρεσιών της ΚΕΔΕ το govHUB.