Τρίτη 24 Απριλίου 2018

Δικηγορικός Σύλλογος Θηβας

http://www.dsthivas.gr/




ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ



Σας καλωσορίζουμε στον επίσημο διαδικτυακό τόπο του Δικηγορικού Συλλόγου Θήβας
http://www.dsthivas.gr/

Η Θήβα κτισμένη σε 7 λόφους , 70 μόλις χιλ. από την Αθήνα , κοιτίδα του Πολιτισμού γενέτειρα Θεών Ημίθεων και Ηρώων , η πόλη της γενναίας Αντιγόνης και του Επαμεινώνδα η γη του Πίνδαρου,έχει να επιδείξει έναν τεράστιο Αρχαιολογικό Πλούτο που κοσμεί ήδη το Νέο Αρχαιολογικό Μουσείο της Πόλης και για το οποίο είμαστε όλοι υπερήφανοι.

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Θήβας ιδρύθηκε το 1936 μετά από πολλούς αγώνες διαβήματα και εντάσεις των Δικηγόρων,Πολιτικών, και πολιτών της εποχής αυτής που χρονολογούνται από το έτος 1900.

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Θήβας στα πλαίσια μιας σειράς ενεργειών που στόχο έχουν την βελτίωση και τον εκσυγχρονισμό των Υπηρεσιών που προσφέρει, δημιούργησε την επίσημη Ιστοσελίδα του εγκαι- νιάζοντας έτσι μια νέα μορφή επικοινωνίας πληροφόρησης και ενημέρωσης των μελών το υ αλλά και των συναδέλφων των άλλων Πρωτοδικείων των Δικαστικών Λειτουργών των Συμβολαιογραφών των Δικαστικών επιμελητών αλλά και όλων των πολιτών.

Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με τα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Θήβας ανακοινώσεις, ημερίδες, υποδείγματα και πληροφορίες καθώς και χρήσιμα τηλέφωνα Υπηρεσιών των Δικαστηρίων του Δήμου και του Νομού Βοιωτίας.

Ευελπιστώντας πως η ιστοσελίδα μας θα λειτουργήσει ως ένα χρήσιμο εργαλείο ενημέρωσης σας χαιρετούμε από την Ιστορική Θήβα.

Η Πρόεδρος.

Σωτηρία Μανάρα -Μαυράκη