Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018

Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί!


Κύριε  Δήμαρχε, κύριοι Δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας του Δήμου Θηβαίων, δεν θα σας ακολουθήσω στον πολιτικό σας κατήφορο, στην στασιμότητα, στην συντήρηση, στην απαξίωση των πολιτών και των προβλημάτων που εσείς έχετε βάλει σε δεύτερη μοίρα.

Προτεραιότητα σας είναι η λάσπη, η συκοφαντία και το ψεύδος.

Εννέα χρόνια διακυβέρνησης από μια Δημοτική αρχή χωρίς όραμα που η πολιτική της τέχνη είναι να σκεπάζει τα προβλήματα κάτω από το χαλί και όταν οι αιρετοί Δημοτικοί Σύμβουλοι τα αναδεικνύουν όπως έχουν υποχρέωση ως υπηρέτες των πολιτών, άλλωστε αυτό είναι ο ρόλος τους και για αυτό οι πολίτες τους έχουν επιλέξει.

Δυστυχώς για εσάς άργησαν οι πολίτες να καταλάβουν ότι είστε για το εγώ σας! (Βλέπε απευθείας αναθέσεις, προσλήψεις συγγενικών προσώπων, κακοτεχνίες, ημιτελή έργα, προβλήματα ύδρευσης σε όλες τις Δ.Ε., καμία πρόοδο στην καθαριότητα, στον ηλεκτροφωτισμό και στην καθημερινότητα).

Σε αντίθεση με την δική μου πορεία ως αντιδήμαρχος και Δημοτικός σύμβουλος όπου για αρκετά χρόνια έχω δώσει και δίνω καθημερινά με την θέση και την στάση μου δείγματα γραφής. Τώρα απαντάτε με δελτίο τύπου το οποίο είναι ανυπόγραφο, χρησιμοποιώντας το γραφείο τύπου του Δήμου Θηβαίων, ώστε να με συκοφαντήσετε με μαύρο χιούμορ και παροιμίες.

1ον Δεν είπατε τίποτα και δεν καταδικάσατε το χυδαίο υβρεολόγιο του Δημοτικού υπαλλήλου σας, χειριστή του μηχανήματος GSB. Απεναντίας φροντίσατε να καλυφθείτε από την απάντηση του αναπληρωτή διευθυντή των Τεχνικών Υπηρεσιών, Επαμεινώνδα Χρυσικού, ο οποίος αναφέρει διάταγμα ρυμοτομίας ΠΔ στις 31/12/82/9-3-83 ΦΕΚ 54Δ. Δεν μας είπατε όμως εάν έχει απαλλοτριωθεί ο χώρος και αν έχει παραδοθεί στην κοινή χρήση από τον ιδιοκτήτη του.

2ον Αναφέρεστε στην κοπή δέντρου. Με ποια απόφαση κόπηκαν τα δέντρα και με ποιες αποφάσεις;

Α) Τοπικού Συμβουλίου;

Β) Ποιότητας ζωής;

Γ) Δημοτικού συμβουλίου;

Σημειωτέον επίσης ότι στο συγκεκριμένο σημείο δεν ήταν μόνο κομμένα δέντρα αλλά και μπάζα.

Δυστυχώς για εσάς περιπλέξατε ακόμη περισσότερο τα πράγματα και αν δεν προσκομίσετε τα ανωτέρω έγγραφα θα αυτοχαρακτηριστείτε σαν επαγγελματίες συκοφάντες!

Ευτυχώς για εμάς και δυστυχώς για εσάς οι πολίτες σε λίγους μήνες θα σας τοποθετήσουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας!

Με την Δημοτική σας Αρχή να έχει χάσει όλες τις Δημόσιες Υπηρεσίες, δεν έχετε κάνει τίποτα απολύτως με τον αθλητισμό, τον πολιτισμό και την ιστορία της πόλης μας.

Εξάλλου θα σας ακολουθεί η δήλωση σας «Όσο είμαι Δήμαρχος εγώ δεν θα δημιουργηθεί Hot Spot στον Δήμο Θήβας! Δεν θα κλείσει το ΚΕΠΒ! Δεν θα κλείσουν οι μπάρες στο 90΄!»

Στο μόνο που είστε καλός είναι να αποφασίζετε στον ΦΟΔΣΑ πριν από εμάς για εμάς!

Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Θηβαίων

Κώστας Βενιζέλος