Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018

Κώστας Βενιζέλος: Σύρεται πίσω από τις εξελίξεις ο Δήμαρχος Θήβας κ. Νικολάου




Μετά τις επίμονες ερωτήσεις μου στο Δημοτικό Συμβούλιο για το θέμα του κλεισίματος της εθνικής οδού στο ύψος του 90 αναγκάστηκε ο Δήμαρχος Θηβαίων να θέσει το θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης στο Δ.Σ. στις 27/8/2018 και αποφάσισε την επόμενη μέρα να συμπαρασταθεί στον Δήμαρχο Ορχομενού και πρόεδρο της ΠΕΔ κ. Λουκά Υπερήφανο στην διαμαρτυρία που είχε οργανώσει εδώ και αρκετό καιρό ο Δήμος Ορχομενού στο ύψος του 90.

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας δηλαδή Τρίτη 28/08/2018 σε προγραμματισμένο ραντεβού του Δημάρχου Ορχομενού με τον Υπουργό κ. Σπίρτζη και τον Βουλευτή Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Νίκο Θηβαίο συζήτησαν να παραμείνει η Εθνική Οδός ανοιχτή, άλλη άποψη είχε όμως η Νέα Οδός.
Την επόμενη ημέρα ο εκπρόσωπος της εταιρίας της Νέας Οδού συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Ορχομενού και αποφάσισαν από κοινού να έχουν ελευθέρου διάβαση οι κάτοικοι της Τ.Κ. Ακραιφνίας, Τ.Κ. Κοκκίνου και Τ.Κ. Κάστρου μόνο για τα οχήματα κατηγορίας 2 εννοώντας μόνο τα επιβατηγά οχήματα.

Όσον αφορά τους εργαζομένους της ΛΑΡΚΟ και της ευρύτερης περιοχής η Νέα Οδός δεν έχει αποδεχτεί μέχρι σήμερα την ελεύθερη διάβαση τους.

Ο κ. Νικολάου για ακόμη μια φορά απομονωμένος και κλεισμένος στο γραφείο του παρακολουθεί – αναμένει τις εξελίξεις!

Είναι καιρός να απομακρυνθεί η συντήρηση, η απραξία και η αδιαφορία!
Εδώ και οκτώ χρόνια οδήγησε τον Δήμο Θήβας στον όλεθρο και στην απαξίωση.

Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Θηβαίων

Κώστας Βενιζέλος