Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018

Θήβα: Ένθερμη υποδοχή στον μαραθωνοδρόμο Σωτήρη Σωτηρίου που τρέχει για τα άτομα με αναπηρία


Toνν μαραθωνοδρόμο και δρομέα μεγάλων αποστάσεων Σωτήρη Σωτηρίου, που διενεργεί τον υπερμαραθώνιο για τα άτομα με αναπηρία “AtheNss 550km GuGu Run”, υποδέχθηκε η Θήβα

την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018, μπροστά από το Αρχαιολογικό Μουσείο Θήβας.

Τον αθλητή καλωσόρισαν στην πόλη της Θήβας ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δ.Θ. κ. Αθ. Κοκοντίνης, ως εκπρόσωπος του Δημάρχου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Πολιτιστικής Ανάπτυξης Θήβας “ΛΑΪΟΣ” κ. Αν. Φρούσιος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δρομέων Υγείας και Μαραθωνοδρόμων Θήβας (ΣΔΥΜ) κ. Ι. Σκουρτανιώτης και η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων ΑΜΕΑ “Άγιοι Ανάργυροι” κα Αθ. Ράικου, επιδίδοντάς του αναμνηστικά δώρα προκειμένου να τον συγχαρούν για το δύσκολο εγχείρημα που πραγματοποιεί συμβολικά, με σκοπό την ανάδειξη και την προώθηση της αναπηρίας και την εξοικείωση της κοινωνίας μ’ αυτή.

Παραβρέθηκαν, επίσης, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης Θήβας κ. Δ. Κουτσοδήμος, ο Επικεφαλής της Ελάσσονος Αντιπολίτευσης κ. Η. Τραμπάκουλος, ο Σύμβουλος Δ.Κ. Θήβας κ. Π. Σαμιώτης, ο κ. Δ. Καλπένης ως εκπρόσωπος του Παραρτήματος Θήβας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, πολίτες και μέλη συλλόγων.

Ο υπεραθλητής που τρέχει με το λογότυπο της “GUGU Team”, θα περάσει από διάφορες πόλεις της Ελλάδας και θα τερματίσει τον αγώνα του στη Θεσσαλονίκη στις 9 Δεκεμβρίου 2018, στον Λευκό Πύργο.

Ο Δήμος Θηβαίων, η Επιτροπή Τουρισμού και ο Σύλλογος “ΛΑΙΟΣ” ευχαριστούν θερμά για την ευγενική φιλοξενία του υπεραθλητή και της ομάδας του:

• Το Εστιατόριο “ΤΖΑΚΙ- Σταμέλος Πάλλιος” , που προσφέρετε το γεύμα τους

Το ξενοδοχείο “ΝΙΟΒΗ- Στέλιος Θεοδώρου”, που προσέφερε δωμάτια για την ολιγόωρη ξεκούραση