Κυριακή 16 Ιουνίου 2019

Περιοδεία Δ. Κουτσούμπα στη Θήβα και παρουσίαση των υποψήφιων βουλευτών Βοιωτίας


Κρίσιμες χαρακτήρισε τις εκλογές της 7ης Ιούλη ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας σε δήλωσή του στο εκλογικό κέντρο του Κόμματος στη Θήβα καθώς, όπως είπε, «στην ουσία κρίνεται αν ο λαός μας θα μπορεί να ατενίσει την επόμενη μέρα με αισιοδοξία, με θάρρος, με κουράγιο. 

Αν θα μπορέσει να αναδείξει όλα αυτά τα προβλήματα που βρίσκονται στην επικαιρότητα και που δεν πρόκειται να τελειώσουν, έτσι όπως υπόσχονται τα κόμματα που μέχρι σήμερα κυβέρνησαν αυτό τον τόπο. Και βεβαίως αυτό που κρίνεται είναι αν θα μπορέσουμε μέσα στη βουλή και έξω από αυτή, με το λαϊκό κίνημα, τους αγώνες του λαού μας να δώσουμε ώθηση στην ανακούφιση αυτού του κόσμου που έχει υποφέρει όλα αυτά τα χρόνια.

 Να μην περάσουν, να εμποδιστούν αντιλαϊκά μέτρα, νέα φορολογία, νέα λιτότητα, νέες περικοπές σε κοινωνικές δαπάνες στην Υγεία, την Παιδεία, σε μια σειρά τομείς τα οποία βέβαια προβλέπονται σε αυτή τη μεταμνημονιακή εποχή από τις συμφωνίες που έχει υπογράψει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, με την υπογραφή επίσης και την ψήφο των άλλων κομμάτων, της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ στη Βουλή, με την ψήφιση του 3ου μνημονίου, που μαζί με τα προηγούμενα είναι σε ισχύ.