Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

Λύθηκε το θέμα ΔΑΟΘ - Α.Ο ΘΗΒΑ

Την περασμένη Πέμπτη 18-2-2010 σε έκτακτη συσκεψη του ΔΑΟΘ με παρόντα τον δήμαρχο κ Νικόλαο Σβίγγο , αλλά και παρουσία μελών του διοικητικού συμβουλίου του ΑΟ ΘΗΒΑ με επικεφαλής τον πρόεδρο κ Γιωργο Λυμπεροπουλο , μετά από πολύωρη σύσκεψη αποφάσισαν:
Ο αγωνιστικός χώρος του δημοτικού σταδίου της πόλης , παραχωρείτε για χρήση στον ΑΟ ΘΗΒΑ , και τον καθιστά υπεύθυνο ώστε να τον διατηρεί σε καλή κατάσταση , με την δέσμευση στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου να τον παραδώσει στην κατάσταση που τον παρέλαβε .
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ δήμαρχο για την θετική πρόταση που έκανε στο πρόβλημα που μας απασχολούσε , καθώς και τα άλλα μέλη του ΔΑΟΘ που έκαναν αποδεκτή την πρόταση του δήμαρχου. Ευελπιστούμε σε καλύτερη συνεργασία χωρίς προβλήματα στο μέλλων , για το καλό του θηβαϊκού ποδοσφαίρου.
Μετά την θετική εξέλιξη στο πρόβλημα που είχε πρόκυψη περιμένουμε με αγωνία την ερχόμενη τρίτη στο διοικητικό συμβούλιο τον παραιτηθέντα από το αξίωμα του προέδρου κ Γ Λυμπεροπουλο να επανέλθει κανονικά στα καθήκοντα του.
ΤΑ ΜΕΛΗ ΔΣ Α.Ο ΘΗΒΑ
Απο το Θήβα spor