Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

ΧΑΛΚΙΔΑ 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011:

Soropoulos's Blog    Άδεια η εξέδρα των επισήμων.

 ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ – ΠΛΗΓΩΘΗΚΕ Η ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ



 βουλευτές δεν εμφανίστηκαν να θριαμβολογήσουν για την επιτυχία της κατοχής της χώρας
Ένα ποτάμι που ξεχύλησε είναι η οργή των Ελλήνων ενάντια στις πράξεις της Κυβέρνησης, η οποία, σύμφωνα με την άποψη του κόσμου, έχει παραδώσει την χώρα σε ξένη κατοχή. Σήμερα, ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου, στην Χαλκίδα, οι εκδηλώσεις δυσαρέσκειας ήταν εντονότατες. Οι Βουλευτές του Νομού την κοπάνησαν και κανείς δεν τόλμησε να παραστεί στην παρέλαση της Χαλκίδας, φοβούμενοι την οργή του κόσμου. Ο υφυπουργός Οικονομικών Παντελής Οικονόμου ειδοποιήθηκε να “λακίσει” αφού κανείς δεν ήξερε τι θα επακολουθούσε εάν ερχόταν στην Χαλκίδα. Ο μόνος που πήγε στην εκκλησία του Αγ. Νικολάου ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Θανάσης Μπουραντάς, ο οποίος δέχθηκε τα γιουχαρίσματα του κόσμου που ήταν συγκεντρωμένος απ έξω.

Τα ταξί της Χαλκίδας στολισμένα με γερμανικές σημαίες
Ο Δήμαρχος εκπροσωπήθηκε από τον Κώστα Ρουσόπουλο και ο ίδιος εμφανίστηκε στην παρέλαση όταν είχε ήδη ξεκινήσει. Οι ταξιτζήδες του Αγ. Νικολάου είχαν “στολίσει” τα ταξί με Γερμανικές σημαίες, συμβολίζοντας την γερμανική κατοχή της χώρας που ξεκίνησε ουσιαστικά από εχθές. Απέναντι από το χώρο των επισήμων παρατάχθηκαν μαθητές που είχαν αναρτήσει πανό το οποίο έγραφε

Η χούντα δεν τελείωσε το 73...
“Ψωμί Παιδεία Ελευθερία, η Χούντα δεν τελείωσε το ’73″. Λίγο πιο πάνω οι καθηγητές μέσης εκπαίδευσης ανήρτησαν πανό διαμαρτυρόμενοι για την πείνα στην οποία τους καταδικάζουν και ο κόσμος ήταν έτοιμος να φωνάξει εναντίον όλων των πολιτικών οι οποίοι έφεραν την χώρα σε αυτή την κατάσταση. Οργή και αγανάκτηση, αυτό ήταν το στίγμα της σημερινής ημέρας η οποία δεν θύμιζε σε καμία περίπτωση Εθνική Επέτειο.

Οι καθηγητές στο χώρο της παρέλασης αντιστέκονται στην κατοχή
Ήταν μια έντονη διαμαρτυρία για την πολύπαθη χώρα η οποία γύρισε ξανά σε γερμανική κατοχή και για τον λαό της ο οποίος στενάζει πλέον υπό το βάρος της οικονομικής δικτατορίας που του έχουν επιβάλλει.