Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΘΗΒΑΣ «ΙΣΜΗΝΗ»


Δελτίο τύπου
Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση για την έναρξη των δραστηριοτήτων της φετινής χρονιάς με σκοπό την ανακοίνωση του Προγράμματος του Συλλόγου μας.
Στα πλαίσια του Συμβουλευτικού Σταθμού που λειτουργούμε και ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας του Διαβήτη σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο (όπου μας παρέχει 6 ειδικότητες γιατρών), στις 14 Νοεμβρίου ημέρα Δευτέρα και ώρα 11-12 π.μ θα βρίσκετε στα γραφεία μας ο Ειδικός Παθολόγος με εξειδίκευση στον Διαβήτη κ. Σπαϊδιώτης.
Ευχαριστούμε τον Ιατρικό Σύλλογο Θηβών και όλους τους Ιατρούς που συνεισφέρουν στο κοινωνικό μας έργο και προσφέρουν απλόχερα τις πολύτιμες υπηρεσίες τους στον συνάνθρωπο.
Στις 27 Νοεμβρίου θα παρακολουθήσουμε θεατρική παράσταση στην Αθήνα. (Πληροφορίες τηλ 6986 280294).
Στις 28 Νοεμβρίου, ημέρα Δευτέρα και ώρα 7 μ.μ,  θα πραγματοποιηθεί η μηνιαία συνάντηση με την Ψυχολόγο κ. Βίκυ Νικολάου.

ΕΚΚΛΗΣΗ

Όσοι έχετε σκελετούς μυωπίας που δεν χρησιμοποιείτε, μπορείτε να τους φέρνετε στα γραφεία μας, διότι έγινε έκκληση από τον Ανθρωπιστική Οργάνωση Lions και τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα, για τον λαό της Αφρικής όπου καθημερινά τυφλώνονται χιλιάδες άτομα.
Επίσης συλλέγουμε παλαιά αντικείμενα με σκοπό την ίδρυση και λειτουργία, στην πόλη μας, Λαογραφικού Μουσείου.

Όποιοι συμπολίτες μας έχουν τέτοια αντικείμενα και θέλουν να μας βοηθήσουν παρακαλούμε να τα παραδίδουν στα γραφεία του συλλόγου μας (Επαμεινώνδα 112).
Τηλέφωνα επικοινωνίας (καθημερινά 10:00 π.μ – 13:00 μ.μ.) 2262 0 29013 και 6986280294.

Με εκτίμηση για το Δ.Σ
Η Πρόεδρος Θαλασσινού Μαίρη
Η Γραμματέας Λύγγου Φιλιώ