Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Μαγκούφης:«Αυτός που με χτύπησε είχε ψηφίσει ΠΑΣΟΚ»



ΓΙΑ ΗΘΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΛΟΓΟ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

Για την επίθεση που δέχθηκε χθες μετά τη λήξη της παρέλασης στα Τρίκαλα μίλησε σήμερα το πρωί στο MEGA ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Μαγκούφης...
Ο κ. Μαγκούφης ανέφερε πως:«Εγώ κατέβηκα από την εξέδρα τελευταίος και ενώ είχαν φύγει όλοι πια. Εκείνη την ώρα μου επιτέθηκε ο νεαρός. Όμως η άνανδρη επίθεση που δέχθηκα είναι γεγονός υποδεέστερο μπροστά στην αμαύρωση της εθνικής μνήμης» και πρόσθεσε:«Ο νεαρός είναι θύμα προπαγάνδας και υπεύθυνοι αυτών των επεισοδίων είναι οι ηθικοί αυτουργοί», καταδεικνύοντας συγκεκριμένη ομάδα του Δήμου Τρικκαιών.
Παρ'όλα αυτά δεν τους "χρωμάτισε", όμως ανέφερε πως ο νεαρός που τον χτύπησε είχε ψηφίσει ΠΑΣΟΚ στις προηγούμενες εκλογές.
Σήμερα πάντως δέχθηκε νέα επίθεση ο κ. Μαγκούφης, όταν οδηγός αυτοκινήτου, μόλις αντίκρισε τον κ. Μαγκούφη, σταμάτησε το όχημά του και του επιτέθηκε φραστικά για την πολιτική που εφαρμόζεται και υπερασπίζεται ο ίδιος, ψηφίζοντάς την, από την κυβέρνηση. Σύμφωνα με καταγγελία του οδηγού του αυτοκινήτου, ο βουλευτής του απάντησε με άσχημο τρόπο, προσβάλλοντας τον.
ΥΓ: Όποιος πολίτης έχει ψηφίσει ΠΑΣΟΚ έχει άλλοθι για να σας χτυπάει κ. Μαγκούφη; Αλλιώς αν είναι από άλλο κόμμα είναι "φασίζουσα μειοψηφία" που λέει ο Παπουτσής;